De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Zakelijke telefoonnummers maken kleine ondernemers groot

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Ben je op zoek naar een zakelijk 04 nummer? Of wil je weten hoe je het beste een zakelijk nummer kan vastleggen voor jouw bedrijf en doorschakelen naar je mobiel ? Dan helpen wij je graag verder!

Een mobiel 04 nummer gebruiken als zakelijk nummer is onhandig.

Je mobiele 04 nummer wil je uiteraard privé houden. Terwijl je een zakelijk telefoonnummer wilt kunnen uitbreiden en flexibel wilt kunnen doorschakelen. Precies om die reden is een zakelijk telefoonnummer van Belfabriek voor jou een perfecte telefonie oplossing !

In onze telefoonnummer shops vind je vrije zakelijke nummers die je direct kunt activeren en doorschakelen naar je mobiele telefoon of meerdere mobiele telefoons. Op een speciale webpagina kan je altijd instellen wie op dat moment beschikbaar is om binnenkomende gesprekken te beantwoorden.

Het vaste nummer van Belfabriek is het nummer wat je op je website, folder en andere marketingmaterialen kan gebruiken. En ook al neem je een nieuwe mobiele telefoon met een nieuw mobiel abonnement en een nieuw mobiel telefoonnummer: je vaste zakelijke telefoonnummer blijft gelijk!

Een ander voordeel van een vast nummer is dat je gebruik kunt maken van allerlei functies zoals telefoongesprekken opnemen, een welkomstmelding of een keuzemenu. Zo heeft je zakelijke nummer direct een professionele uitstraling.

Wedden dat dit jou meer klanten oplevert dan een mobiel nummer gebruiken als zakelijk nummer?

Je kan kiezen uit een nationaal 078-nummer of een regionaal nummer uit je vestigingsplaats, dit is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. We kunnen elk vast nummer koppelen aan je 04 nummer!

Belangrijk is ook dat je geen app hoeft te installeren op je telefoon om telefoongesprekken te kunnen ontvangen. Wij leveren telefoongesprekken af via onze eigen interconnectie met het mobiele netwerk en telefoongesprekken komen dus altijd goed binnen. Je bent dus niet afhankelijk van een werkende internetverbinding en je hebt ook geen last van wisselende netwerken als je veel onderweg bent. Dit is dus geen budget oplossing maar een volwaardige zakelijke oplossing voor slimme ondernemers die ook vele professionele functies willen gebruiken op het nummer.

Het tarief wat de beller betaald is gelijk aan de normale belkosten naar een mobiel toestel dus dit blijft gelijk aan het bellen naar een mobiel nummer. En: onze telefoonnummers zijn ook vanuit het buitenland bereikbaar.

Je kan dus op onze zakelijke telefonie oplossing vertrouwen en groeien. Je hoeft geen telefoongesprek te missen en je kan een belteam opzetten met verschillende collega's en op deze manier zelf bepalen waar je de telefoon beantwoord en wie.

Activeer vandaag nog een mooi 078 nummer voor jouw bedrijf en verdeel de gesprekken over al je collega's !

Veelgestelde vragen:

Hoe weet ik of iemand op mijn zakelijke nummer belt of op mijn privé mobiele nummer?


Als iemand op je zakelijke nummer belt laten we aan jou een pieptoon horen zodat jij weet dat diegene belt op het zakelijke nummer. Zo weet je dat je met je bedrijfsnaam het gesprek kan beantwoorden!

Ik heb 2 mobiele telefoons, namelijk die van mijzelf en mijn partner waarop ik telefoongesprekken wil laten binnenkomen. Kan dat op 1 vast nummer?

Wij kunnen gesprekken op meerdere mobiele nummers afleveren. Laat ons weten in welke volgorde wij oproepen kunnen doorschakelen en wij stellen dit zo in op jouw telefoonnummer.

Maakt het voor jullie nog uit of ik een iPhone of Android toestel heb?

Het maakt voor ons niet uit wat voor type mobiel toestel of type mobiel abonnement je hebt. Wij schakelen gesprekken door naar telefoonnummers: vast of mobiel. Zo ben je altijd flexibel op 1 zakelijk nummer.

Ik heb mijn 04 nummer aangemeld voor Whatsapp business, kan ik deze ook nog gebruiken voor jullie zakelijke nummers?

Dit is geen probleem. Je kan je 04 nummer gebruiken voor sms, whatsapp en het ontvangen van zakelijke telefoongesprekken voor je onderneming.

Ik heb geen kantoor, kan ik dan wel gebruik maken van deze vorm van zakelijke telefonie?

Onze telefonie oplossing wordt gebruikt voor noodnummers, salesnummers, hulplijnen en virtuele callcenters. Alle telefoonnummers werken zonder vaste kantoorlocatie en verdelen het binnenkomende belverkeer over de mobiele telefoons en vaste telefoons van de collega's.

Hoe snel kan ik een telefoonnummer activeren en gebruiken in mijn communicatie?

Je kan dezelfde dag nog een telefoonnummer bij ons activeren en koppelen aan je mobiele nummer, zodat je dezelfde dag dit nummer kunt gebruiken in je communicatie.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: