Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   🇱 0800-235 3227 🇧🇪 0800-77 899

   Zakelijke telefoonnummers maken kleine ondernemers groot

   Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

   De laatste jaren hebben bedrijven en bedrijfsprocessen met snelle veranderingen te maken. Om te overleven in deze economie, laat staan te groeien, is het belangrijk dat uw onderneming een groot aanpassingsvermogen heeft. Een hoge kwaliteit producten of diensten is essentieel om klanten te binden, maar u zult ze eerst aan moeten trekken.

    

   In dit artikel laten wij u zien hoe een bedrijfsnummer de uitstraling van uw organisatie kan verbeteren, wat een directe invloed op het aantal bellers en uw verkoopcijfers heeft. Bent u nog maar net actief, dan geeft u uw onderneming hier een vliegende start mee. Ook bestaande bedrijven kunnen dankzij een zakelijk telefoonnummer een flinke boost ervaren.

   Maak een professionelere indruk

   In België kennen wij één soort bedrijfsnummers: 078-nummers. Wat 078-nummers extra aantrekkelijk maakt is dat wanneer u uw nummer bij de Belfabriek bestelt, wij die al binnen één werkdag voor u kunnen activeren. In dit artikel focussen wij ons dan ook op de voordelen van 078-nummers voor kleine ondernemers.

   Wie een bedrijfsnummer bij de Belfabriek registreert, krijgt toegang tot allerlei handige extra’s. Deze functies worden normaliter geassocieerd met grote organisaties en dure telefoonsystemen. Dankzij het slimme online-platform van de Belfabriek, kunnen wij u deze diensten leveren zonder dat u nieuwe telefoons of centrales hoeft te kopen. Enkele van deze functies zijn het Keuzemenu, de Wachtrij en het Digitaal antwoordapparaat. Via uw online dashboard beheert u deze extra’s, waarmee u op professionele wijze uw communicatie afhandelt.

   Help klanten beter

   Met de grote keuze aan extra functies kunt u uw telefoonsysteem zo efficiënt mogelijk maken. Uw organisatie mag dan klein zijn, maar uw telefonische dienstverlening is groots: bellers hoeven minder lang te wachten, worden niet meer naar de verkeerde persoon verbonden en kunnen een bericht achterlaten wanneer uw medewerkers in gesprek zijn of wanneer ze buiten kantooruren bellen.

   Bespaar personeelskosten

   Neemt in uw onderneming één vast persoon de telefoon op? Komt er bij deze klus veel doorverbinden kijken? Met de gratis functies van de Belfabriek werkt u een stuk slimmer, omdat u deze werkzaamheden grotendeels automatiseert. Zet bijvoorbeeld een Keuzemenu op voor uw 085-nummer waarmee bellers zelf aangeven met wie of met welke afdeling zij wensen te spreken. Om uw bellers gepast welkom te heten zet u de gratis functie Welkomsttekst in, waarmee een geluidsopname wordt afgespeeld aan het begin van elk gesprek. Dankzij deze functies geeft u uw medewerkers meer lucht, waardoor deze bij andere projecten kunnen assisteren.

   Bepaal zelf waar u werkt

   Een 078-nummer schakelt door naar uw bestaande telefoon: vast of mobiel. U hoeft dus niet per se op kantoor te zijn om uw telefoon op te nemen. Online verandert u in een oogwenk alle instellingen, waaronder bijvoorbeeld ook het eindbestemmingsnummer. Zo bepaalt u zelf waar u vandaag of morgen werkt. Hetzelfde geldt voor uw werknemers. En met aanvullende functies, zoals postcode-routering en netnummer-routering, stuurt ons IVR uw bellers automatisch door naar de dichtstbijzijnde vestiging of medewerker.

   Bespaar kosten

   Startende of kleine bedrijven willen zoveel mogelijk kosten besparen. Een zakelijk nummer past daar perfect bij. U betaalt een vast maandbedrag en krijgt daar een groot aantal extra functies bij. Uw nummer is op de groei gemaakt omdat u deze functies kunt activeren wanneer u er behoefte aan krijgt.

   Meer weten over 078-nummers? Onze vriendelijke klantenservice zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons gratis op 0800-77899.

   Gerelateerde artikelen:

   Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)