Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Belfilter

Zijn er bellers die je om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? Je kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt je je toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.


Bel filters van Belfabriek werken simpel en doeltreffend. Zo kan je tijdelijke of permanente lijsten samenstellen met telefoonnummers waarvoor jouw telefoonnummer niet bereikbaar is.

De beller die vanaf één van deze nummers belt, hoort dan netjes een bandje met een melding. Dit kan zijn een ander nummer wat gebeld dient te worden of de boodschap dat het nummer louter voor klanten bestemd is.

De Voordelen


Alleen geautoriseerde bellers

Je collega's hoeven zich alleen bezig te houden met geautoriseerde bellers (bijvoorbeeld alleen klanten). En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.


Betere concentratie

Een ongewenst telefoontje kan je collega's behoorlijk afleiden. De belfilter zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.


Betere dienstverlening

Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor dat collega's een betere service kunnen verlenen.

Activeer Belfilter

De belfilter is inbegrepen bij het Belfabriek abonnement. Je kunt deze blokkade op elk gewenst moment activeren zonder dat je iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. Je hoeft dus niets te veranderen aan je huidige telefoon infrastructuur wanneer je een nummer bij ons registreert.

Voor meer informatie of het activeren van een belfiter, neem je contact op met ons op 0800-77 899 en wij regelen het voor je !

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: