Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899
   Bf

   Belfilter

   Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt u uw toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

   Belfilters van de Belfabriek werken simpel en doeltreffend. Zo kunt u tijdelijke of permanente lijsten samenstellen met telefoonnummers waarvoor uw telefoonnummer niet bereikbaar is.

   U kunt blokkade's per telefoonnummer of per hele reeks activeren.

   De beller die vanaf één van deze nummers belt, hoort dan netjes een bandje met een door u ingesproken melding. Dit kan zijn een ander nummer wat gebeld dient te worden of de boodschap dat het nummer louter voor klanten bestemd is.

   De Voordelen


   Alleen geautoriseerde bellers

   Uw medewerkers hoeven zich alleen bezig te houden met geautoriseerde bellers (bijvoorbeeld alleen klanten). En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.


   Betere concentratie

   Een ongewenst telefoontje kan uw agents behoorlijk afleiden. De belfilter zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.


   Betere dienstverlening

   Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor dat agents een betere service kunnen verlenen.

   Activeer uw Belfilter

   De belfilter is inbegrepen bij uw Belfabriek abonnement. U kunt deze blokkade op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

   Voor meer informatie of het activeren van een belfiter, neemt u contact op met onze klantenservice op 0800-BELFABRIEK.

   Nog geen klant? Onze complete pakketten met alle extra’s zijn toegankelijk voor eigenaren van 0800- en 0900-nummers, maar ook voor de houders van 085- en 088-nummers. Bel ons voor meer informatie op 0800-BELFABRIEK.