De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Belfilter

Zijn er bellers die je om welke reden dan ook liever blokkeert ? Of bellers die je juist toegang geeft?

Je kunt eenvoudig blokkeren en toegang verlenen met de belfilter functie. Op deze manier houdt je je telefoonlijn open voor bellers die voor jou belangrijk zijn.Belfilters van Belfabriek werken simpel en doeltreffend. Zo kan je tijdelijke of permanente lijsten samenstellen met telefoonnummers die geblokkeerd zijn voor jouw telefoonnummer.

De beller die vanaf één van deze nummers belt, hoort dan een bandje met een melding 'dit nummer is geblokkeerd'.

Je kan de belfilter functie ook omgedraaid gebruiken om bepaalde bellers juist wel toegang te geven. Je kan dus blokkeren en toegang verlenen.

De Voordelen


Alleen geautoriseerde bellers

Je collega's hoeven zich alleen bezig te houden met geautoriseerde bellers (bijvoorbeeld alleen klanten). En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.


Betere concentratie

Een ongewenst telefoontje kan je collega's behoorlijk afleiden. De belfilter zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.


Betere dienstverlening

Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor dat collega's een betere service kunnen verlenen.

Activeer Belfilter

De belfilter is inbegrepen bij het Belfabriek abonnement. Je kunt deze blokkade op elk gewenst moment activeren zonder dat je iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. Je hoeft dus niets te veranderen aan je huidige telefoon infrastructuur wanneer je een nummer bij ons registreert.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: