Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Bf

Met onze belfilter kunt u specifieke bellers blokkeren

Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet te woord staat? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de Belfilter functie. Op deze manier hebt u uw handen vrij voor de gesprekken die echt belangrijk zijn.

Met onze belfilter kunt u specifieke bellers blokkeren

Belfilters van de Belfabriek werken simpel en doeltreffend. Zo kunt u tijdelijke of permanente lijsten samenstellen met nummers waarvoor uw servicenummer niet bereikbaar is.

De beller die vanaf één van deze nummers belt, hoort dan netjes een bandje
met een standaard uitleg.

De voordelen


Verhoogd werkplezier

Uw medewerkers hoeven zich niet langer te ergeren aan onnodige gesprekken. En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.

Betere concentratie

Een ongewenst telefoontje kan uw agents behoorlijk afleiden. De Blacklist zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.

Betere dienstverlening

Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor uw agents een betere service kunnen verlenen.

Bespaar kosten

Wanneer u (een deel van) de gesprekskosten voor uw rekening neemt, voorkomt u met het belfilter onnodige uitgaven.

Activeer uw belfilter

Het belfilter is inbegrepen bij uw Belfabriek abonnement. U kunt deze functie op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. U hoeft dus niets te veranderen aan iw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

Voor meer informatie of het activeren van een belfiter, neemt u contact op met onze klantenservice op 0800-77899.

Nog geen klant? Onze complete pakketten met extra’s zijn toegankelijk voor eigenaren van 0800- en 078-nummers. Bel ons voor meer informatie op 0800-77 899.