Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Belfilter

Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt u uw toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

Belfilters van de Belfabriek werken simpel en doeltreffend. Zo kunt u tijdelijke of permanente lijsten samenstellen met telefoonnummers waarvoor uw telefoonnummer niet bereikbaar is.

U kunt blokkade's per telefoonnummer of per hele reeks activeren.

De beller die vanaf één van deze nummers belt, hoort dan netjes een bandje met een door u ingesproken melding. Dit kan zijn een ander nummer wat gebeld dient te worden of de boodschap dat het nummer louter voor klanten bestemd is.

De Voordelen


Alleen geautoriseerde bellers

Uw medewerkers hoeven zich alleen bezig te houden met geautoriseerde bellers (bijvoorbeeld alleen klanten). En die glimlach is aan de andere kant van de lijn merkbaar.


Betere concentratie

Een ongewenst telefoontje kan uw agents behoorlijk afleiden. De belfilter zorgt ervoor dat zij optimaal geconcentreerd blijven op hun dienstverlening.


Betere dienstverlening

Het verhoogde werkplezier, de verbeterde concentratie en de verlaagde tijdsdruk zorgen ervoor dat agents een betere service kunnen verlenen.

Activeer uw Belfilter

De belfilter is inbegrepen bij uw Belfabriek abonnement. U kunt deze blokkade op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

Voor meer informatie of het activeren van een belfiter, neemt u contact op met onze klantenservice op 0800-BELFABRIEK.

Nog geen klant? Onze complete pakketten met alle extra’s zijn toegankelijk voor eigenaren van 0800- en 078-nummers, Bel ons voor meer informatie op 0800-77 899.