Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
hero-systems-background
hero-systems-transparent

Gebruiksvriendelijke online bellen software

Met de gebruiksvriendelijke en eenvoudige software laat u elke computer (Windows/Apple) en elke mobiel (iOS/Android) deel uitmaken van uw telefoonsysteem. Zo kunt u eenvoudig bellen via de computer.

system-soft-phone

Maak van uw computer een telefoon

Belt u reeks met Skype of Teams? Dan weet u al wat een softphone is: een programma waarmee u op de computer kunt bellen.

Als u gebruikmaakt van ons telefoonsysteem kunt u ook al uw computers en mobiele telefoons onderdeel laten uitmaken van uw belteam.

U hoeft alleen maar de Belfabriek softphone te downloaden en u kunt uw computer omtoveren tot een volwaardige telefoon. Ook kunt u deze software installeren op uw mobiele telefoon.

Zo kunt u al probleemloos belteams maken met verschillende devices op verschillende werkplekken, precies zoals u dat wilt.

Regelmatig nieuwe updates

Voorgeconfigureerde oplossing

Eenvoudig in te stellen met een QR code

Inbegrepen bij uw abonnement

Belsoftware voor elke computer en mobiel

Eenvoudig te downloaden en te installeren op elk apparaat binnen uw belteam

 • Mobiele telefoons ondersteund
  • Apple iOS & Android toestellen
 • Desktop computers ondersteuning
  • Apple Intel & M1 computers, Windows computers
 • Basis mogelijkheden
  • Gesprekken ontvangen
  • Gesprekken maken
 • Geavanceerde functie's
  • Gedeeld zakelijk adresboek met contactpersonen, via Belfabriek portaal te updaten
 • Update's
  • Minimaal 4x per jaar update's
  • 1 of meerdere belteams configureerbaar over verschillende apparaten
  • Combinatie van bestaande mobiele toestellen en computers mogelijk
hard-phone-promo

Fantastische geluidskwaliteit

Maak van uw bestaande computers (met headset) en mobiele telefoons toestellen die gesprekken kunnen ontvangen van uw zakelijke telefoonnummers.

 • met onze online bellen software worden uw computers de meest geavanceerde telefoons die er zijn, dus geen aanschaf nieuwe bureautoestellen nodig

 • eenvoudig een belteam of callcenter opzetten over 1 of meerdere locatie's

 • de beste geluidskwaliteit door gebruikmaking van de nieuwste codec's (coder/decoder)

 • u hoeft dus niet perse nieuwe bureautoestellen of mobiele telefoons aan te schaffen; u download onze softphone en uw apparaat is een telefoon van de belgroep geworden

Efficiente uitrol en management

U kunt onze softphones eenvoudig uitrollen binnen uw belteam en organisatie.

 • Download links voor Windows en Apple computers

 • Softphones voor mobiele telefoons in de relevante app stores (Google Play/Apple)

 • Eenvoudig gebruikers toevoegen en laten inloggen via gebruikersnaam & wachtwoord of een unieke QR-code

Eenvoudig te bestellen voor uw organisatie!

Ontmoet uw softphone

Bent u een fanatieke Skyper? Of belt u met een ander softwarepakket? Dan weet u al wat een softphone is: een programma waarmee u op de computer kunt bellen. Net als op uw laptop, mobiele telefoon of tablet. Als Windows, Linux, Android of iOS zich er thuisvoelen, is de kans groot dat een softphone werkt. Maar welke kiest u?

Als u gebruikmaakt van ons Telefoonsysteem is de Belfabriek softphone de beste optie. Vooral omdat onze softphone naadloos met het Telefoonsysteem samenwerkt en alle belangrijke instellingen zijn voorgeconfigureerd. Een echte plug & call oplossing, want u hoeft alleen uw wachtwoord in te voeren of een QR code (nieuwe feature!) te scannen om ‘in de lucht’ te komen. Makkelijker kan niet! Ook handig: het adresboek werkt in de softphone omgeving.

Combineren? Geen probleem! Het Belfabriek Telefoonsysteem werkt met softphones, maar ook met een combinatie van softphones, reguliere toestellen en mobiele devices. U bepaalt zelf de ideale opstelling! Wat heeft medewerker X of Y nodig? U geeft het aan. Wij verzorgen de soepele uitrol. Goed om te weten: de softphone is onderdeel van het Belfabriek Telefoonsysteem. Hier zijn dus geen kosten aan verbonden.

De vijf grootste voordelen

 • Regelmatig nieuwe updates

 • Voorgeconfigureerde oplossing

 • Eenvoudig in te stellen met een QR code

 • Toegang tot centraal adresboek

 • 100 werkplekken? Branding van de softphone is mogelijk!

feature-image-2

Uw zakelijke telefoonnummer precies zoals u dat wilt

system-soft-phone

Laat onze medewerkers uw telefoonnummer inrichten zoals u dat wilt. U kunt daarna eenvoudig zelf nog aanpassingen doen of door ons laten doen zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Belfilter

Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt u uw toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

Centraal nummer filialen

Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over uw filialen in het land.

Digitaal antwoord apparaat

U hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Direct doorverbinden

Uw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land.

Eindbestemmingen wijzigen

Uw service- of bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de bellers doorverbindt naar uw huidige telefoons, vast, mobiel, VOIP of traditioneel. U kunt deze eindbestemmingen wijzigen wanneer en zo vaak u maar wilt.

Gesprekken opnemen

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een servicenummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door de Belfabriek worden gehost.

Internationale telefonie

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Uw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakelt u bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Adwords campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

SMS tool

Voor korte berichten naar uw klanten vormen sms’jes een prima medium. Maar hoe verstuurt u deze naar grote groepen? De sms-tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Statistieken

U neemt een servicenummer of bedrijfsnummer vooral om de bereikbaarheid van uw organisatie te optimaliseren. U wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet u of u de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij uw telefoonnummer.

VIP whitelist

Wilt u op uw telefoonnummer louter toegang verlenen tot een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie uw telefoonnummer bedoeld is.

Vooraankondigingstoon

Veel nummereigenaren hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt.

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat u meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vangt u eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat u hoort wanneer u een professionele organisatie belt.

Probeer het Belfabriek systeem vandaag nog!

Een telefoonsysteem dat werkt voor alle medewerkers: thuis en op kantoor.

Probeer vrijblijvend
system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Ontvang en maak zakelijke gesprekken op uw bestaande mobiele telefoons

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet uzelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen