Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Se

Statistieken
E-mailrapportages

U registreert een bedrijfsnummer of servicenummer om uw klanten beter van dienst te zijn en uw omzet te verhogen. Maar hoe meet u de prestaties van uw telefoonnummer? Inderdaad, door de cijfers te analyseren. Daarom zijn de uitgebreide statistieken één van de belangrijkste functies van de Belfabriek.

Onze handige belstatistieken E-mailrapportages

Behalve uw statistieken online te bekijken via Mijn Belfabriek, kunt u ervoor kiezen om ze periodiek per e-mail te ontvangen.

De zogeheten Statistieken e-mailrapportages geven u een samenvatting van de belangrijkste statistieken zoals: gespreksduur, locaties van de bellers en verloop van het aantal gesprekken naar dag van de week.

De voordelen


Automatische rapporten

Laat de belstatistieken naar u toe komen. U ontvangt de rapportages punctueel in uw mailbox en bepaalt zelf wat het beste moment is om deze te bekijken.

Kies zelf wanneer

Hoe vaak u de rapportages ontvangt stelt u zelf in. U kunt kiezen uit een dagelijks, wekelijks of maandelijks overzicht van de belstatistieken

Meerdere ontvangers

Behalve jezelf kunnen de statistieken ook andere partijen informeren. Laat aandeelhouders of andere managers meekijken door meerdere mailadressen toe te voegen.

Hoe ziet een e-mailrapportage eruit?

Screenshot van een Belfabriek e-mailrapportage in uw mail programma.

 

Ontvang morgen al uw eerste rapportage

Net als alle andere functies bij de Belfabriek stelt u de e-mailrapportages gemakkelijk en snel in.

Ga hiervoor naar de Nummerinstellingen in Mijn Belfabriek. Hier vindt u alle instellingen van al uw telefoonnummers en dus ook die voor Statistieken e-mailrapportages. Wanneer u de functionaliteit inschakelt verschijnen vanzelf de opties voor e-mail adres en zend-frequentie dagelijks, wekelijks of maandelijks.

Bent u nog geen klant? Bekijk dan eens op onze nummerpagina's welke telefoonnummers beschikbaar zijn. Voor vragen of bestellingen kunt u ons ook telefonisch bereiken: 0800-77 899.