De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Hero F.A.Q.

Veelgestelde vragen over telefoonnummers

De meest gestelde vragen over telefoonnummers

Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in de uitgave en activatie van telefoonnummers in België.

Veelgestelde vragen

Heb je al een nummer en ben je op zoek naar een (nieuwe) provider dan kan dat door eenvoudig door dit online aansluitformulier in te vullen.

Wij nemen dezelfde dag contact met je op om de aansluiting en functies met je door te spreken. Het nummer is binnen 5 werkdagen op ons platform actief !

Je kunt de eindbestemming van je telefoonnummer op elk gewenst moment zelf direct wijzigen. Dit kan op de volgende twee manieren:

Direct vanaf je mobiele telefoon of tablet, met onze gratis Belfabriek app voor iOS of Android.

Op de meeste pagina’s van onze website vind je een zoekbalk waarmee je op dit moment beschikbare nummers kunt opzoeken en vastleggen. Je kunt zoeken op naamnummer (0800-UWNAAM) of voor een mooi nummer (0800-1234 567). In de zoekbalk kun je naar wens dus een getal of woord invullen. Als alternatief kun je er ook voor kiezen een lijst met op dit moment beschikbare nummers te browsen. Je kunt dit doen op de product pagina’s voor 0800/078 en lokale nummers. Veel zoekplezier!

Ja, bellen naar een 0800-nummer is voor de beller altijd gratis.

Een 0800-nummer is een speciaal nationaal nummer. Het is dus niet te bellen vanuit het buitenland.

Wil je ook buitenlandse bellers te woord staan, dan kunnen wij in de door jou gewenste landen een nationaal telefoonnummer regelen. Kijk eens in onze internationale nummershop welke nummers wij op dit moment uit voorraad kunnen leveren, of neem gerust eens contact met ons op.

Jazeker. Wij hebben met de lokale Belfabriek’en in veel landen werkafspraken en zo een internationale database van nummers in meer dan 78 landen.

Voor veel gevraagde landen kunnen wij nummers uit voorraad leveren. Vaak kunnen wij je nummer binnen 1 werkdag actief maken. Laat ons weten in welke landen je telefonisch bereikbaar wilt zijn, dan regelen wij de rest !

Wanneer je als klant van de Belfabriek een storing wilt melden, dan kunt je altijd bellen naar ons gratis nummer 0800-77 899. Buiten kantooruren kan je een e-mail sturen naar spoed@belfabriek.be, deze wordt continu uitgelezen.

Het BIPT (Belgisch Instituut voor postdiensten en telecommunicatie) is de federale toezichthouder op alle telefoonnummers. Het BIPT geeft telefoonnummer uit aan de operators en Belfabriek voert de dienst uit. Wij zorgen ervoor dat alle telefoontjes op de door jou gewenste toestellen binnenkomen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: