De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Fluistertoon

Veel ondernemers laten het zakelijke telefoonnummer doorverbinden naar de mobiele telefoon.

Of gebruiken meerdere telefoonnummers in meerdere landen.

In deze gevallen is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer een binnenkomend gesprek belt.

Speciaal hiervoor hebben wij de fluistertoon functie.

Wanneer je deze inschakelt hoor je aan het begin van het gesprek een korte pieptoon. Een eigen melding met je bedrijfsnaam kan natuurlijk ook !

Deze melding hoort de beller niet, maar alleen jij. (wij spelen deze melding alleen af op jouw audio kanaal).

Zo weet jij precies op welk nummer iemand belt en hoe jij de telefoon moet beantwoorden, of in welke taal!

De voordelen


Begin het gesprek op de juiste toon

Hoor je de ingestelde melding dan weet je via welk telefoonnummer het gesprek binnenkomt. Zo begin je elk gesprek op de juiste wijze.


Keuze uit duidelijk herkenbare tonen

Bij Belfabriek heb je keuze uit 6 verschillende, duidelijk herkenbare meldingen. Kies de melding die jij het best vindt of upload je eigen voicefile.

Simpel en zonder extra kosten

Je ziet het: bij Belfabriek weet je nog voor het gesprek begint via welk telefoonnummer men binnenkomt, zodat jij bellers goed kan begroeten.

Deze dienst is inbegrepen voor alle klanten van de Belfabriek.


Veelgestelde vragen:

Belangrijk om te weten bij de fluistertoon is dat de beller deze niet hoort. Het is een melding die alleen jij hoort zodat je weet via welk telefoonnummer de oproep binnenkomt.


Je kan per telefoonnummer een eigen melding afspelen. Hoor je 'Duitsland' dan weet je dat iemand uit Duitsland jou belt. Hoor je 'Polen' dan weet je dat iemand uit Polen voor jouw bedrijf belt.


Dit kan je blijven doen. De fluistertoon is handig zodat je ook weet op welk telefoonnummer jij wordt gebeld als je bijvoorbeeld je zakelijke nummer laat doorverbinden naar je mobiele telefoon.
Tevreden Belfabriek telefonie klanten: