Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899

Lokale nummers aanvragen

Een lokaal vast telefoonnummer op uw mobiele toestel. Het beste van beide werelden: een professioneel zakelijk telefoonnummer met de flexibiliteit van een mobieltje. Gratis bellen inbegrepen onder fair use beleid.

Waarom een lokaal nummer aanvragen?

Lokale nummers geven bellers een gevoel van vertrouwdheid door aan te geven dat ze in de buurt zijn.


Overal toegankelijk

Oproepen die binnenkomen op uw 0800-nummer worden doorgeschakeld naar uw bestaande telefoonlijn. U kunt het telefoonnummer waarnaar u doorschakelt zo vaak wijzigen als u wilt, in real time, via de telefoon of via onze handige app.


Uitstraling en gezag

Een mobiel nummer op je website ziet er amateuristisch uit. Een lokaal telefoonnummer kan bellers van buiten het gebied afschrikken. Met een eigen lokaal nummer laat u zien dat u landelijk opereert.


Verwijder de laatste barrière voor uw bellers

Een betaald servicenummer kan voor sommige bellers een reden zijn om u niet te bellen. Geen telefoontje betekent een gemiste verkoopkans. Mis nooit een verkoopkans door uzelf gratis ter beschikking te stellen van al uw klanten.


Onvergetelijke telefoonnummers

Bij Belfabriek, heb je een uitgebreide selectie van gratis lokale nummers. U kiest het nummer dat uw bellers het beste bevalt. Bijvoorbeeld een naamnummer zoals 03-ANTWERPENPIZZA of een gemakkelijk te onthouden combinatie van cijfers.

Werkt met uw huidige telefoons

U hebt geen nieuw toestel of een andere telefoonlijn nodig voor uw eigen lokaal nummer. U geeft aan welk toestel u wilt dat uw nummer belt, en wij doen de rest.

Antwerpen 03 nummer

Brugge 050 nummer

Brussel 02 nummer

071 nummer aanvragen

Charleroi 071 nummer

Genk 089 nummer

Gent 09 nummer

Herentals 014 nummer

Kortrijk 056 nummer

Leuven 016 nummer

Luik 04 nummer

Mechelen 015 nummer