Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Om

Op-maat-schakelingen

Als nummerhouder bij de Belfabriek krijgt u toegang tot vele handige extra’s. Dit maakt het mogelijk dat uw nummer meegroeit met uw organisatie.

Voor de meeste klanten van de Belfabriek zijn deze extra functies perfect, maar elke organisatie is natuurlijk uniek. Dankzij ons IVR-systeem kunnen wij uitbreidingen op maat voor iedereen bouwen.

Iets speciaals op uw telefoonnummer programmeren

Wanneer u een functie mist, kan de Belfabriek deze op maat voor u maken. Ons development-team heeft al meerdere functionaliteiten aan ons IVR-systeem toegevoegd.

Mogelijkheden van ons IVR-systeem


Incidentenlijn

Incidenten kunnen voorkomen en vaak willen bellers alleen weten of u al op de hoogte bent van een bestaand probleem. Ook krijgen ze graag bevestigd dat u aan de oplossing van een incident werkt.
In zo’n geval is een geautomatiseerde incidentenlijn een goede oplossing. U spreekt éénmalig een bericht in en bellers kunnen na het afluisteren van het bericht beslissen of ze het gesprek beëindigen of vervolgens een medewerker willen spreken.

Extra informatie per SMS versturen

Informatie per telefoon verlenen is de core business van veel van onze klanten. Maar vaak stellen bellers een schriftelijke bevestiging op prijs. Dat kan door bijvoorbeeld na het gesprek een SMS met bevestigende of zelfs aanvullende informatie te sturen. Met een koppeling tussen uw database en ons platform is dit kinderlijk eenvoudig.

Zelf-service activering van creditcards

Door een servicenummer slim te combineren met een IVR-systeem dat is gekoppeld aan een database, kunnen klanten van een creditcardmaatschappij zelf, dag en nacht, hun creditcard activeren.

Telefonisch bestellen

Laat klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week uw producten of diensten kopen. Met een unieke klantcode en artikelcodes kunnen zij per telefoon bestellingen plaatsen.

Meterstanden doorgeven

Hoeveel heb ik deze maand aan energie verbruikt? Een vraag die meter-opnemers van een energiebedrijf niet meer hoeven te beantwoorden dankzij de koppeling tussen het servicenummer en de database van de maatschappij.

Geautomatiseerd oproep systeem

Vaak is het van belang dat u snel meerdere mensen tegelijk kunt oproepen. Met een geautomatiseerd oproep systeem heb je, bijvoorbeeld in geval van calamiteiten, de juiste mensen op tijd op de juiste plaats.

Saldo horen

Behalve ons banksaldo online bekijken, is het ook handig als bank klanten via het servicenummer van de bank en een beveiligd systeem telefonisch hun banksaldo kunnen beluisteren.

Laat ons uw idee weten

Zoals u ziet uit bovenstaande voorbeelden zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat voor telefonische functionaliteit wilt u uw bellers graag bieden? Leg ons uw idee voor en wij laten u weten wat er mogelijk is. Gebruik het onderstaande formulier om contact op te nemen met onze developers. Wij horen graag van u!