Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Internationale telefonie

Nationaal of in andere landen telefoongesprekken afleveren? Geen probleem!

Inkomend belverkeer is bij Belfabriek per definitie grenzeloos belverkeer. Oftewel: gesprekken worden afgeleverd waar jij wilt! Dat mag in Amsterdam zijn. Maar ook op kantoor in Berlijn, New York of Londen. Je kunt dus in iedere markt een sterke speler worden die klanten de service biedt waar ze op zitten te wachten: hyperlokaal.

Hoe zit dat?

Ons Interactive Voice Respons (‘IVR’) platform schakelt bellers probleemloos door naar de door jou gewenste bestemming. In vaktermen: eindbestemming. Dat kan een nationaal nummer zijn, maar ook een mobiele telefoon of een nummer in het buitenland. Dat biedt een heleboel voordelen. Zowel voor kleine bedrijven als voor de grote corporates.

Om met die kleine bedrijven te beginnen: als je op een zonovergoten strand een belangrijk telefoontje op je Belfabriek nummer wilt beantwoorden, kan dat. Of je nu een nationaal of lokaal nummer hebt: als jouw mobiele telefoon niet te veel zand of zee heeft gehapt, komt het gesprek keurig binnen. Voor internationale bedrijven biedt deze service bovendien de mogelijkheid om buiten kantoortijd gesprekken door te routeren naar een offshore klantenservice.

Vestigingen in verschillende landen

Nog interessanter wordt het als jouw organisatie in meerdere landen actief is. Inkomend belverkeer kan namelijk over die landen worden verspreid. Bijvoorbeeld om de werkdruk te verdelen of klanten geautomatiseerd door te verbinden met een medewerker die de juiste taal beheerst. Wat dat laatste betreft: door een meldtekst met keuzemenu te laten horen, kan de beller zelf kiezen in welke taal hij of zij te woord gestaan wil worden. Ons platform verzorgt de rest !

Bovendien kunnen we een virtueel callcenter optuigen, waarbij belverkeer volgens jouw specificaties wordt verdeeld over diverse medewerkers of vestigingen in de doellanden. Daarbij ben én blijf jij in control: in het Belfabriek controle paneel zie je exact welke nummers in gebruik zijn, hoeveel gesprekken zijn verwerkt en waar die gesprekken uiteindelijk worden afgehandeld.

Flexibiliteit is ingebakken

Of je bellers nu tijdelijk naar een internationaal nummer door wilt laten schakelen of op zoek bent naar een permanente oplossing: flexibiliteit is ingebakken. Het is dus geen probleem om gesprekken soms op locatie 1 in land X te laten landen en andere keren op locatie 2 in land Y. Dergelijke aanpassingen worden dezelfde werkdag kosteloos door onze collega's doorgevoerd. Internationaal belverkeer afhandelen staat flexibiliteit dus geen seconde in de weg. Graag gedaan!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: