De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Eindbestemmingen wijzigen

Jouw telefoonnummer is een virtueel nummer.

Dat wil zeggen dat inkomende gesprekken naar dit nummer worden gerouteerd naar de telefoons die je in je virtuele callcenter opgeeft. Dit kunnen vaste telefoons, mobiele telefoons of telefoons zijn bij thuiswerkers.

Je kunt deze extensies wijzigen zo vaak als je wilt en op elk moment van de dag wijzigen.

Ben je een startende ondernemer dan kun je jouw gesprekken naar je mobiele telefoon en telefoon thuis doorschakelen. Geef deze beide telefoons als telefoon extensie op en in combinatie met andere extra functies van Belfabriek ben je zo perfect bereikbaar !

De voordelen


Altijd bereikbaar

De functie eindbestemming wijzigen zorgt ervoor dat je voor klanten altijd goed bereikbaar blijft en geen belangrijke gesprekken mist.


Waar en wanneer je maar wilt

Eindbestemmingen wijzigingen geef je eenvoudig telefonisch of via onze apps door.


Realtime wijzigen

Ons IVR-systeem kent geen wachttijd maar verwerkt je opdracht direct. Je bepaalt zelf op elk moment van de dag op welke toestellen de gesprekken worden afgeleverd.

Veelgestelde vragen:


Een telefoon extensie is een telefoon die is aangemeld op de telefooncentrale om binnenkomende telefoongesprekken op te kunnen ontvangen. Een telefoonnummer met 6 telefoon extensies kent dus 6 telefoons waar gesprekken op kunnen binnenkomen. Welke extensie het eerst wordt gebruikt en welke daarna wordt in de telefooncentrale bijgehouden.

Je kan zoveel telefoon extensies aanmaken als je wilt. Je kan voor elke collega een telefoon extensie aanmaken of meerdere telefoon extensies als je collega meerdere apparaten gebruikt om telefoongesprekken op te ontvangen.


Je kan een telefoon extensie aanmaken of wijzigen door ons support team te emailen of bellen. Je kan ook inloggen op je dashboard en daar een telefoon extensie aanmaken.

Je kan ook telefoon extensies aanmaken met telefoons in een ander land. Zo kan je een virtueel callcenter programmeren met collega's vanuit meerdere locaties.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: