Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899

Eindbestemmingen wijzigen

Uw servicenummer of bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de beller doorverbindt naar uw bestaande telefoon. U kunt deze eindbestemming wijzigen wanneer en zo vaak u maar wilt.

Er bestaan allerlei manieren waarop klanten van de Belfabriek deze handige en doeltreffende functionaliteit inzetten.

Wilt u uw klanten bijvoorbeeld ook buiten kantooruren van dienst zijn? Ter verruiming van de openingstijden kunt u de gesprekken op een ander toestel of op een andere locatie laten afleveren.

Heeft u een startend bedrijf dan kunt u uw gesprekken naar uw mobiele telefoon of thuisnummer doorschakelen. In combinatie met andere extra functies van de Belfabriek bent u zo perfect bereikbaar.

De voordelen


Altijd bereikbaar

De functie Eindbestemming wijzigen zorgt ervoor dat u voor klanten goed bereikbaar blijft en geen belangrijke gesprekken mist.


Waar en wanneer u maar wilt

Eindbestemmingswijzigingen geeft u eenvoudig telefonisch of via onze apps door waar u ook bent, dag en nacht.


Realtime wijzigen

Ons IVR-systeem kent geen wachttijd maar verwerkt uw opdracht direct. U bepaalt zelf op elk moment van de dag op welke toestellen (1-100) uw gesprekken worden beantwoord.

Combineren met andere functies

De eindbestemming wijzigen functie werkt met alle nummers en in combinatie met alle andere functies zoals gesprekken opnemen. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een nummer bij ons registreert.

Ook kunt u door slimme combinaties meer halen uit uw servicenummer. Zo kunt u het wijzigen van de eindbestemming combineren met –of vervangen door– andere functies. Als u bijvoorbeeld alleen op vaste tijden bereikbaar bent zult u de openingstijden willen configureren. Wanneer bellers op een tijdstip daarbuiten bellen horen ze een door u ingesproken gesloten-tekst en worden daarna eventueel doorverbonden met het digitale antwoordapparaat.

Als u tijdens feestdagen en in vakantieperiodes uw telefonische dienstverlening tijdelijk staakt, is het niet nodig om uw eindbestemmingsnummer te wijzigen. In plaats daarvan geeft u in de feestdagenkalender aan wanneer uw telefoonnummer naar een ander nummer doorverbindt of een afwezigheidsbericht afspeelt.

En zo zijn er nog veel meer combinaties te bedenken. Onze specialisten adviseren u graag.

Simpel en zonder extra kosten

Met een Belfabriek abonnement kunt u op elk gewenst moment uw eindbestemming wijzigen zonder dat u iets extra betaalt.

Bij de Belfabriek wijzigt u gemakkelijk en snel uw toestellen zodat u bellers zo snel mogelijk te woord staat. Deze dienst is beschikbaar voor alle klanten van de Belfabriek. Wilt u meer weten, bel dan gerust met 0800-77 899.

Bent u nog geen klant? Deze handige functionaliteit is één van de redenen waarom organisaties ervoor kiezen hun bedrijfsnummer bij de Belfabriek aan te sluiten. Vergelijk de beschikbare nummersoorten en kies één van de beschikbare lokale, 0800, 078 nummers.