De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Tekst naar Spraak Assistent ✨

Laat ons telefonie platform jouw tekst perfect uitspreken. Deze is niet van een echte stem te onderscheiden !

Ben je zelf niet zo’n fan van je eigen stem? En is het inhuren van een professionele stemacteur net iets te kostbaar voor je?

Dan is onze text to speech oplossing de oplossing voor jou !

1. Typ hierboven de tekst in die je wil laten uitspreken
2. Kies de stem die je wilt
3. Druk op de groene play toets.
4. Onze spraakbot maakt nu de file
5. Druk weer op de play toets (die is nu blauw)
6. Je bestand is nu klaar! Bevalt deze je? Noteer dan de code rechtsonder (druk op copy).

Je kan deze code invoeren als welkomstmelding, voice-mail of gebruiken voor de postcode routering of netnummer routering. Je kan zoveel code's maken als je wilt !

Veelgestelde vragen:

Er zijn geen kosten aan deze service verbonden. Typ boven de tekst in die je wilt laten uitspreken en selecteer een stem. Druk op de play knop en wacht tot het bestand is gegenereerd. Druk dan nog een keer op de play knop om de file af te spelen.

Je ziet een unieke lettercode verschijnen elke keer als je een bestand maakt. Schrijf of kopieer deze code ergens op (bijvoorbeeld in je Notities of Word document). Kopieer ook deze code in onze online telefooncentrale bij de functie waar je deze wilt gebruiken. Klaar! Je kan ons natuurlijk ook de code mailen, dan gaan wij voor je aan de slag.

Er zijn geen limieten aan het aantal berichten wat je kunt maken en kunt gebruiken. Heb je een aanbieding? Maak dan een nieuwe welkomsttekst. Of ben je (even) gesloten? Laat het de computer uitspreken zodat al jouw bellers op de hoogte zijn!

Dit is geen enkel probleem voor ons. Je kunt zoveel verschillende teksten laten uitspreken en wisselen als je wilt. Ook al doe je dit elk uur, onze telefonie computer wordt nooit moe!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: