Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Text to Speech spraakbot

Laat de computer jouw tekst uitspreken. Het is niet van een echte stem te onderscheiden !

Wil je een welkomstmelding op je nummer? Ben je zelf niet zo’n fan van je eigen stem? En is het inhuren van een professionele stemacteur net iets te kostbaar voor je?

Of wijzig je meldingen regelmatig en dienen deze altijd snel te kunnen worden aangepast ?

Dan is onze text to speech oplossing de oplossing voor jou !

Stuur ons een email met de woorden die je wilt laten uitspreken door onze spraakbot (‘dank u voor het bellen naar onze webshop’) en wij maken er een niet van een echte stem te onderscheiden spraakbestand van !

Veelgestelde vragen:

Er zijn geen kosten aan deze service verbonden. Typ boven de tekst in die je wilt laten uitspreken en selecteer een stem. Druk op de play knop en wacht tot het bestand is gegenereerd. Druk dan nog een keer op de play knop om de file af te spelen.

Je ziet een unieke lettercode verschijnen elke keer als je een bestand maakt. Schrijf of kopieer deze code ergens op (bijvoorbeeld in je Notities of Word document). Kopieer ook deze code in onze online telefooncentrale bij de functie waar je deze wilt gebruiken. Klaar! Je kan ons natuurlijk ook de code mailen, dan gaan wij voor je aan de slag.

Er zijn geen limieten aan het aantal berichten wat je kunt maken en kunt gebruiken. Heb je een aanbieding? Maak dan een nieuwe welkomsttekst. Of ben je (even) gesloten? Laat het de computer uitspreken zodat al jouw bellers op de hoogte zijn!

Dit is geen enkel probleem voor ons. Je kunt zoveel verschillende teksten laten uitspreken en wisselen als je wilt. Ook al doe je dit elk uur, onze telefonie computer wordt nooit moe!

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: