De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Telefoonnummers voor slimme ondernemers en bedrijven

Ben je op zoek naar een perfecte telefonie oplossing voor het kmo ? Op basis van de nieuwste digitale VoIP technologie? Alle functionaliteiten in de cloud?

Of zoek je als startende ondernemer een zakelijk telefoonnummer voor je bedrijf?
Welkom bij Belfabriek ! Sinds 2000 richten wij ons op de zakelijke markt met telefoonnummers.

Ideale oplossingen voor het midden en kleinbedrijf

Wil je een vast nummer voor jouw bedrijf en flexibel bepalen waar gesprekken binnenkomen (vaste lijn of mobiel) ? Onze telefoonnummers zijn slim, schaalbaar en kennen maximale flexibiliteit. En zijn daarmee de ideale oplossing voor het midden en kleinbedrijf.

Hoe werkt het?

Simpel. We activeren je nieuwe zakelijke telefoonnummer in onze telefooncentrale en schakelen deze gesprekken door naar je huidige mobiele telefoon, vaste telefoon of nieuwe VoIP telefoon.

In onze nummershop zijn altijd mooie nummers te vinden die klaarstaan om door jou direct gebruikt te worden.

Wat is er flexibel aan?

Eigenlijk alles. We begrijpen dat je snel op omstandigheden wilt inspelen. En zorgen er dus voor dat jouw telefoon oplossing dat ook kan. Zo bepaal jezelf flexibel op welke eindbestemming we gesprekken afleveren. Dat kan een gewoon toestel op je bureau zijn, maar ook een vaste telefoon op je privé adres of een mobiele telefoon.

Het maakt niet uit of je gebruik maakt van VoIP of bestaande mobiele telefoons.

Je past deze eindbestemming zelf eenvoudig aan. Thuis. Op de zaak. Of onderweg. Je kunt op deze manier een virtueel callcenter bouwen met wel honderd medewerkers zonder enig probleem.

Is het zo druk in de winkel of praktijk dat medewerkers er geen bellers bij kunnen hebben? Dan wijzig je de eindbestemming door naar iemand die thuis werkt. Of naar je eigen mobiel. Zodat je snel kan meehelpen.

Keert de rust terug? Dan draai je dat weer om.

Wij hebben inmiddels vele duizenden bedrijven geholpen aan noodnummers, spoednummers, salesnummers en reclame nummers. Enkele voorbeelden:

  • Meerdere winkels/webshops die alle eigen nummers hebben? Met Belfabriek kun je alle gesprekken van alle nummers centraal verwerken. Easy does it!

  • Een virtueel VoIP callcenter opbouwen waarbij bellers worden verdeeld tussen bijvoorbeeld winkelmedewerkers en het hoofdkantoor? Geen probleem.

  • Geavanceerde wachtrijen, keuzemenu's, telefoongesprekken opnemen? Allemaal (en meer!) inbegrepen.

  • Ben je veel onderweg? Zet een virtueel telefoonnummer op je website en drukwerk en schakel de gesprekken door naar je partner die thuis meehelpt !

Jouw zakelijke telefoonnummer groeit moeiteloos met jouw onderneming mee. En is qua gemak en VoIP functionaliteiten het allerbeste uitgevoerd.

Je hoeft bij ons geen app te installeren om telefoongesprekken te ontvangen. Onze telefonie oplossing werkt altijd, ook als je internetverbinding even offline is.

Wij leveren gesprekken met onze eigen interconnectie af op het gsm netwerk of vaste netwerk, het is dus geen budget of 'goedkoper bellen' oplossing. Elk inkomend telefoongesprek komt binnen op onze infrastructuur en wordt doorgeschakeld naar de toestellen van die collega's die jij wilt.

Dus gun jouw nummer de Belfabriek en neem een voorsprong op een succesvolle toekomst. Welkom aan boord!

Veelgestelde vragen:

Je kan de bereikbaarheid eenvoudig instellen via een webpagina waar iedereen van je team toegang tot heeft. Zo kan je altijd doorschakelen naar wie op dat moment dienst heeft.

De termen hosted voip en voip kmo en kmo hosted voip worden vaak door elkaar gebruikt om aan te geven dat het om een telefonie dienst gaat waarbij geen fysieke telefooncentrale op kantoor zelf nodig is. Onze virtuele nummers met een telefooncentrale daaraan gekoppeld zijn ook 'hosted voip'.

Als je internet offline is dan werkt onze telecom oplossing wel en daar zijn we vrij uniek in. Wij schakelen namelijk gesprekken ook door naar bestaande mobiele telefoons en vaste telefoons. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een gesprek mist.

Afhankelijk van je abonnement kan je gebruik maken van gespreksopname, voicemail, een keuzemenu, wachtrij en natuurlijk het flexibel doorschakelen naar collega's. Laat ons weten hoe jij je bereikbaarheid wilt hebben en wij configureren dit in onze telefooncentrale.

Wij zijn sinds 2000 de telefoonmaatschappij voor telefonie voor de zakelijke markt. Wij richten ons puur op de zakelijke markt: het kmo, ondernemers en overheden. Wij zijn geen startup en leveren alle gesprekken af op de ouderwetse manier via private telecom koppelingen met de mobiele en vaste netwerken. Er gaan dus geen gesprekken verloren over het Internet bij onze oplossing. Je hoeft ook niet een app te installeren. Wij hebben ons eigen voice platform ontwikkeld en zijn ook geen reseller van derden, je zit direct bij de telefoonmaatschappij en wij kunnen je daarom altijd snel en goed helpen.

Onze nummers zijn schaalbaar en kunnen 1 tot 3000 gesprekken gelijktijdig verwerken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er beperkingen gelden of kleine lettertjes. Onze cloud is volledig ingericht voor betrouwbare VoIP telefonie voor het kmo.

VoIP staat voor Voice over IP. Het wil zeggen dat spraak digitaal gaat over een dataverbinding. Dit kan het open internet zijn, maar ook een digitale interconnectie met het mobiele gsm netwerk of vaste telefonie netwerk. VoIP is een protocol wat anno 2024 voor alle spraakverbindingen wordt gebruikt, ook binnen het kmo.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: