De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
belfabriek-uitbellen-met-een-hardphone

Uitbellen met een bureau telefoon

  • Eigen toestel op elk bureau

  • Ook voor thuiswerkers !

Uitbellen met een hardphone

Wat zijn hardphones? Simpel; bureau telefoons die al sinds, pak ‘m beet, de jaren ’50 op zo’n beetje alle bureaus staan. Daar hebben ze decennialang uitstekende diensten bewezen. En dat doen ze – ondanks de snelle opkomst van softphones – nog steeds. Hoewel we overtuigd zijn dat de even betaalbare als uitgebreide softphones de toekomst hebben, is er niets mis met een goed bureautoestel. Maar welk bureautoestel kun je het beste kiezen?

Bijna alle bureautoestellen die anno nu worden verkocht, zijn VoIP-toestellen. VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Het zijn dus telefoons die spraakverkeer over internet mogelijk maken. Elk VoIP bureautoestel zet spraak om in datapakketjes die over internet worden vervoerd. Een VoIP hardphone wordt aangesloten op het lokale (bedrijfs)netwerk en maakt digitale internetverbinding met het eigenlijke telefonienetwerk. Dit gebeurt volledig automatisch via een username en wachtwoord. Dit wordt een VoIP-account genoemd.

Welke VoIP telefoon moet ik kiezen?

Dat ligt sterk aan je wensen. Er zijn een groot aantal merken die allemaal hoogwaardige VoIP hardphones aanbieden. Belfabriek heeft een lichte voorkeur voor Yealink hardphones. Vanwege de goede kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook omdat eigenlijk iedere ICT-aanbieder de toestellen kent en dus weet hoe ze geïnstalleerd moeten worden.

Over de installatie

Hoeveel VoIP telefoons jij ook nodig hebt, installatie is prima zelf te doen. Wat uiteraard een kostenbesparing oplevert. De procedure is altijd vergelijkbaar: je voert per hardphone een username en wachtwoord in, daarna meldt het toestel zich via internet op het telefonienetwerk aan. Update mei 2021: wij kunnen nu de toestellen voorgeconfigureerd voor je opsturen! Stuur toestellen naar je kantoor, thuiswerk locatie of waar je wilt en wij zorgen voor een plug'n'call ervaring !

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: