Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Dd

Gesprekken doorverbinden naar vast of mobiel

U servicenummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander nummer. Dat kan een lokaal nummer zijn maar ook een mobiele telefoon of een callcenter in een andere tijdzone. Als eigenaar van het servicenummer bepaalt u waar bellers terechtkomen.

Gesprekken doorverbinden naar vast of mobiel

Direct doorverbinden is één van de meest populaire functies van de Belfabriek waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en duidelijkheid betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen.

De voordelen

Over uw eigen servicenummer wilt u maximale controle hebben. Aan de basis van die controle staat de vraag: hoe ben ik mijn beller zo snel mogelijk van dienst?

Met de functie Direct doorverbinden zorgt u ervoor dat bellers altijd direct bij de juiste persoon terechtkomen.


Overal bereikbaar

De naam Direct Doorverbinden mag u letterlijk nemen. Waar u zich ook bevindt, met onze apps verandert u eenvoudig en direct de eindbestemming van uw telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.

Verhuist met u mee

Omdat een servicenummer geen fysieke lijn is en u met Direct doorverbinden zelf bepaalt waar u bereikbaar bent, behoudt u ook bij een fysieke verhuizing gewoon uw huidige telefoonnummer.

Groeit met u mee

Uw organisatie kan met een gerust hart groeien. U kunt uw servicenummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.

Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden biedt u de grootste klantvriendelijkheid.

Leg vandaag uw servicenummer vast

Direct doorverbinden is de snelste en makkelijkste manier om snel met uw servicenummer aan de slag te gaan. En wilt u later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wilt u maximale controle over de telefonische afdeling hebben dan is de Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar op alle nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan nu eenvoudig online.