Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899

Direct doorverbinden

U servicenummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander nummer. Dat kan een lokaal nummer zijn maar ook een mobiele telefoon of een callcenter in een andere tijdzone. Als eigenaar van het servicenummer bepaalt u waar bellers terechtkomen.

Direct doorschakelen is één van de meest gebruikte functies van ons platform waar zowel kleine als grote organisaties gebruik van maken.

De eenvoud en het gemak betekent dat vooral ook startende bedrijven er meteen mee aan de slag kunnen met de mogelijkheid om later extra opties toe te voegen.

In de start-up fase schakelen we eerst door naar uw mobiele telefoon. Wilt u daarnaast ook vaste telefoons op een later tijdstip dan nemen we deze op in uw belplan. Zo kunnen we de meest geavanceerde telefoonschakelingen programmeren op basis van verschillende telefonie netwerken en toestellen. Zo bent u altijd flexibel in het doorschakelen van gesprekken.

De voordelen

Over uw eigen servicenummer wilt u maximale controle hebben. Aan de basis van die controle staat de vraag: hoe ben ik mijn beller zo snel mogelijk van dienst?

Met de functie Direct doorverbinden zorgt u ervoor dat bellers altijd direct bij de juiste persoon terechtkomen.


Overal bereikbaar

De naam Direct Doorverbinden mag u letterlijk nemen. Waar u zich ook bevindt, met onze apps verandert u eenvoudig en direct de eindbestemming van uw telefoonnummer. Zo worden bellers altijd meteen goed doorgeschakeld.


Verhuist met u mee

Omdat een servicenummer geen fysieke lijn is en u met Direct doorverbinden zelf bepaalt waar u bereikbaar bent, behoudt u ook bij een fysieke verhuizing gewoon uw huidige telefoonnummer.


Groeit met u mee

Uw organisatie kan met een gerust hart groeien. U kunt uw servicenummer op elk moment makkelijk en snel uitbreiden om zo nog meer bellers te woord te kunnen staan.


Optimaal klantcontact

Betere service leidt tot meer sales. Door bellers goed en snel door te verbinden biedt u de grootste klantvriendelijkheid.

Leg vandaag uw telefoonnummer vast

Direct doorschakelen is de snelste en makkelijkste manier om snel met uw telefoonnummer aan de slag te gaan. En wilt u later gebruik maken van één van de vele extra functies die de Belfabriek biedt, dan kan dat altijd. Wilt u maximale controle over de telefonische afdeling hebben dan is de Belfabriek de ideale partner. Direct doorverbinden is beschikbaar voor alle lokale, 0800, 078 en buitenlandse nummers. Nog geen nummer? Registreer die dan vandaag nog eenvoudig online.