De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Belfabriek is er voor de reiswereld

Belfabriek is er voor de reiswereld

  • mooie telefoonnummers snel beschikbaar

  • slim ingericht op maat, alle functies inbegrepen

  • binnen 1 werkdag live, ook in de weekenden

Ideale oplossingen voor de reiswereld

Backpackend als in onze beste (tiener)jaren, overnachtend in trendy boetiek hotels zoals toen we eind-20 waren of bijtanken in een resort met kinderclub zoals nu: reizen is en blijft fantastisch. Logisch dus dat we de reisbranche een warm hart toedragen. Als telefoonmaatschappij kunnen we werk van die liefde maken. En dat doen we ook, want onze nummers en tools zijn bij uitstek geschikt voor organisaties die reizigers inspireren, vervoeren en/of ontvangen. In alle landen ter wereld.

Vliegtuigmaatschappijen

Wie in het buitenland een vraag wil stellen aan een luchtvaartmaatschappij, zit niet te wachten op hoge, internationale telefoonkosten en/of een nachtelijk callcenter in het thuisland.

De oplossing? Een lokaal telefoonnummer van Belfabriek. Of liever: een hele serie internationale nummers. Eén voor ieder land waar uw organisatie op vliegt.

Omdat al onze nummers zijn ‘uitgerust’ met geavanceerde opties, is dit meer dan een lokale, telefonisch ingang. Wordt het plotseling druk omdat een opspelende vulkaan roet in het vluchtschema gooit? Bel-technisch geen probleem. We kunnen de wachtrij meteen vergroten, een deel van het belverkeer rerouten, uw keuzemenu aanpassen of een nieuwe meldingstekst implementeren.

Met onze nummers ‘promoveer’ jij tot bel-verkeersleider!

Reisbureaus

Reisbureaus met meerdere filialen zijn perfect geholpen met onze netnummer routering, zodat bellers automatisch worden doorverbonden met de dichtstbijzijnde vestiging. En ja, dat kan eventueel ook flexibel worden ingeregeld. Bijvoorbeeld door bellers met een ander filiaal of een callcenter door te verbinden als de telefoon op de dichtstbijzijnde vestiging even niet wordt beantwoord.

Hospitality branche

Steeds meer hotels en hotelketens kiezen voor een van onze centrale boekingsnummers, al dan niet gecombineerd met een algemene servicelijn waar vragen over bijvoorbeeld faciliteiten worden beantwoord.

Voor hotels en hotelketens die regelmatig internationale gasten verwelkomen, kan het slim zijn om per land een lokaal telefoonnummer te introduceren. Hoe ver weg het hotel ook zit, de beller hoeft geen extra kosten te maken en niet op de tijdzone te letten. Zo rol jij de rode loper helemaal voor uit.

Bedenk ook: de jaarlijkse kosten van een lokaal nummer heb je vaak al met één of enkele boekingen terugverdiend.

Ter inspiratie: zo pakt de Intercontinental Hotel Group het aan:

voorbeeld-ihg

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: