Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Vast Nummer op Mobiel

Ideaal voor de kleine en startende ondernemer !

Wil je een (extra) zakelijk telefoonnummer? En wil je deze doorgeschakeld hebben naar je mobiel? Dan kunnen we dat dezelfde dag nog voor je regelen. Tegen een starters tarief van slechts € 9,95 per maand.

Zoek in onze nummershop een 078 of lokaal nummer uit, vul het aanvraagformulier in en wij schakelen dezelfde dag nog alle binnenkomende gesprekken naar je mobiel door.

Wil je na enige tijd uitbreiden met bijvoorbeeld meerdere gebruikers? Of een bureau VOIP toestel? Ook dat kan. Het kan allemaal binnen het Belfabriek platform, je kan dus altijd uitbreiden en groeien. Zo groeien wij met je mee !

Als je telefoonnummer meer wordt gebeld na verloop van tijd kun je er ook een virtueel nummer van maken met 2 of meer gebruikers. Dan kan je ook de binnenkomende gesprekken doorverbinden met je collega of partner. Zo verlies je nooit een gesprek!

Deze optie is razend populair binnen ons pakket aan mogelijkheden en als zakelijke gebruiker altijd beter dan een mobiel nummer op je website of folder zetten, want dan zit je altijd vast aan 1 toestel.

Met deze optie heb jij een mooi 078 of lokaal nummer en kan je al beginnen voor een klein bedrag per maand !Handige Functie's

hero-functions

Belfabriek Portal

Het Belfabriek portal is de centrale hub van ons telefonie platform. Hier kan je eenvoudig:

  • Facturen downloaden

  • Telefoonnummers en gebruikers toevoegen

  • Functie's aan-en uitzetten

  • Voice files voor keuzemenu's en meldteksten uploaden

Bereikbaarheid

Met deze functie kan je jezelf beschikbaar of niet beschikbaar zetten om gesprekken te ontvangen.

Als je wilt kan je Belfabriek nummer eenvoudig naar een andere gebruiker doorschakelen. Zo kan je een mini callcenter bouwen, waarmee iedereen jouw telefoonnummer kan beantwoorden.

Je zit dus niet meer vast je ene mobiele nummer, maar je bent zo flexibel bereikbaar en hoeft nooit een gesprek te missen. Ook als jezelf te druk bent om te beantwoorden!

Statistieken

In onze portal zie je je belstatistieken realtime
  • Wat zijn de drukste tijden van de dag, de drukste dagen van de week?

  • Ik heb het telefoonnummer in een advertentie gebruikt, heeft deze wat opgeleverd?

  • Wat is de gemiddelde gespreksduur ?

Als ondernemer kan je al je statistieken zien, net zoals in Google Adwords. Als je ze naast elkaar legt zie je misschien nog interessante informatie hoe je nog beter kan adverteren!

Je zakelijke telefoonnummer precies zoals jij dat wilt

Laat onze collega's je telefoonnummer inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt daarna eenvoudig zelf nog aanpassingen doen of door ons laten doen zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt !

Belfilter

Zijn er bellers die je om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? Je kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt je je toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

Centraal nummer filialen

Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over alle filialen in het land.

Digitaal antwoord apparaat

Je hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al jouw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of je om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

Direct doorverbinden

Jouw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn of een mobiele telefoon.

Eindbestemmingen wijzigen

Jouw zakelijke telefoonnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de bellers doorverbindt naar al je telefoons: vast, mobiel, VOIP of traditioneel. Je kunt deze eindbestemming wijzigen wanneer en zo vaak je maar wilt.

Internationale telefonie

Nationaal of in andere landen telefoongesprekken afleveren? Geen probleem!

Keuzemenu

Jouw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakel je bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

Piekverkeer opvang

Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Ads campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

SMS verzend tool

Voor korte berichten naar je klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuur je deze naar grote groepen? De SMS tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Statistieken

Je neemt een zakelijk telefoonnummer vooral om de bereikbaarheid van je bedrijf te optimaliseren. Je wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet je of je de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

Statistieken per e-mail

Je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij jouw telefoonnummer.

Telefoongesprek terugluisteren

“Dit gesprek kan worden opgenomen om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.” Wie een zakelijk nummer belt hoort regelmatig een soortgelijke aankondiging. De kans is groot dat deze nummers door Belfabriek worden gehost.

Text to Speech spraakbot

Laat de computer jouw tekst uitspreken. Het is niet van een echte stem te onderscheiden !

VIP whitelist

Wil jij op jouw zakelijke telefoonnummer alleen toegang verlenen aan een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorg je ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie je telefoonnummer bedoeld is.

Virtueel callcenter

Met een virtueel callcenter zorg jij ervoor dat bellers eerlijk en gelijkmatig over beschikbare collega's worden verdeeld, thuis, op kantoor of op welke plek dan ook.

Vooraankondigingstoon

Veel ondernemers hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt !

Wachtrij

Er gaan misschien momenten komen dat jij meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vang je eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

Webhook

Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat je hoort wanneer je een professionele organisatie belt.

Ontvang vandaag nog jouw nieuwe telefoonnummer !

Voor al je collega's op kantoor, thuis of onderweg!

Bel ons:

0800-77 899

Of bekijk direct beschikbare 0800 of 078 nummers

Tevreden Belfabriek telefonie klanten:

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon