Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Vt

Vooraankondigings-toon

Veel nummereigenaren laten hun servicenummer binnen komen op een telefoon waarop zij ook andere gesprekken ontvangen, zoals bijvoorbeeld de mobiele telefoon. In zo'n geval is het waardevol om al aan het begin van een gesprek te weten of de beller via uw servicenummer belt of rechtstreeks.

Gesprekken herkennen aan onze speciale pieptoon

Speciaal hiervoor bieden wij de gratis vooraankondigingstoon functie. Wanneer u deze inschakelt hoort u aan het begin van het gesprek een korte, duidelijke toon als het gesprek via uw servicenummer binnenkomt.

De voordelen


Begin het gesprek op de juiste toon

Hoort u de vooraankondigingstoon, dan weet u dat het gesprek via het servicenummer binnenkomt. Zo begint u elk gesprek op de juiste wijze.

Keuze uit duidelijk herkenbare tonen

Bij de Belfabriek hebt u de keuze uit 6 verschillende, duidelijk herkenbare tonen. Kies de toon die u het herkenbaarst vindt.

Kies uw eigen vooraankondigingstoon

Bij de Belfabriek hebt u keuze uit 6 verschillende vooraankondigingstonen. U kunt deze instellen via de Nummerinstellingen pagina op Mijn Belfabriek. Daar kun u ook de verschillende tonen beluisteren.

U kunt ook een audiobestand aanleveren met een eigen vooraankondigingstoon of tekst.

Bij de Belfabriek heeft u keuze uit meerdere vooraankondigingstonen (whisper)

 

Luister zelf

Simpel en zonder extra kosten

U ziet het: bij de Belfabriek weet u nog voor het gesprek begint of een beller via uw servicenummer binnenkomt, zodat u uw bellers zo goed mogelijk van dienst blijft. Deze dienst is automatisch beschikbaar voor alle klanten van de Belfabriek. Wilt u meer weten, bel dan gerust met 0800-77899.

Bent u nog geen klant? Deze handige functionaliteit is één van de redenen waarom organisaties ervoor kiezen hun servicenummer bij de Belfabriek onder te brengen.