Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Sk

Verzend eenvoudig SMS met onze SMS-klapper

Voor korte berichten naar uw klanten vormen SMS’jes een prima medium. Maar hoe verstuurt u deze naar grote groepen?

De SMS-klapper van de Belfabriek is een ware uitkomst.

Verzend eenvoudig SMS met onze SMS-klapper

Vanuit uw vertrouwde online omgeving van Mijn Belfabriek beheert u eenvoudig de ontvangers en de berichten. Dat is niet alleen prettiger, maar werkt ook stukken sneller dan wanneer u op de klassieke manier (met uw mobiele telefoon) te werk gaat. De voordelen hiervan zijn talrijk.

De voordelen


Makkelijker typen

Een SMS-versturen vanaf uw computer met gebruikmaking van een toetsenbord is stukken makkelijker dan SMS’en met een mobiele telefoon.

Maak indruk

Ontvangt u meer e-mails of SMS’jes? U begrijpt het al: een kort en krachtig SMS-bericht maakt een grotere indruk dan alwéér een e-mail.

Stel groepen samen

Verschillende SMS’jes voor verschillende doelgroepen? Geen probleem. U stelt zelf groepen samen in uw online dashboard.

Verzenden wanneer u wilt

Wij kunnen ons goed voorstellen dat uw berichten tijdig wilt inplannen. Bij het opstellen van het SMS-bericht kun u zelf de datum en het tijdstip van verzending bepalen.

Ook voor intern gebruik

Belangrijk nieuws binnen uw organisatie? Stel alle medewerkers snel en makkelijk op de hoogte met de SMS-klapper.

Integreer in uw eigen systeem

Dankzij de API is het mogelijk de SMS-klapper in uw eigen systeem te integreren. Stuur bijvoorbeeld automatisch een SMS-bevestiging wanneer een klant zich aanmeldt.

Toepassingen van de SMS-klapper

Klanten van de Belfabriek gebruiken de SMS-klapper op allerlei originele manieren. Feliciteer een klant of collega bijvoorbeeld met zijn of haar verjaardag, stuur een reminder als iemand nog geen contract heeft ondertekend of stel een bepaalde groep klanten op de hoogte van een nieuwe service. U kunt ongetwijfeld nog meer toepassingen voor deze handige tool bedenken.

 

SMS-functie op maat: API

Om uitgebreide functies mogelijk te maken, bieden wij onze klanten toegang tot de Application Programming Interface (API) van de SMS-klapper. Hiermee kunt u SMS-berichten vanuit uw eigen omgeving versturen. Eén van onze klanten zet de SMS-klapper API in om bevestigingen van telefonisch gemaakte afspraken ook per SMS naar klanten te sturen. Handig wanneer bellers geen pen en papier bij de hand hebben, en tevens een slimme manier om codes, data, telefoonnummers en andere geheugensteuntjes te versturen.

api.belfabriek.nl/sms/send?action=send&response_format=json&username=&password=&destination=%2B3161234567&schedule=now&message=Die+SMS-Klapper+van+de+Belfabriek+is+uniek.