Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899

Welkomstmelding

"Welkom bij" is het eerste dat u hoort wanneer u een professionele organisatie belt.  Dit soort vooraf opgenomen berichten is al zo vanzelfsprekend geworden dat het ons als bellers alleen nog op valt wanneer het ontbreekt.

Een ingesproken welkomsttekst is dan ook één van die functionaliteiten die iedere Belfabriek klant gebruikt.

Welkomstmeldingen kunt u zelf inspreken of deze kunt u laten inspreken door een professionele stem.

Uiteraard kunnen wij u helpen aan zo'n 'stem'. Vertel ons of u een vrouwen of mannenstem wilt, lever ons uw meldtekst aan in een document en wij vragen een offerte op. Vaak staat binnen enkele dagen al deze welkomstmelding op uw telefoonnummer.

De voordelen


Stelt bellers op hun gemak

Uw beller weet direct dat ze met het juiste bedrijf verbonden zijn, en een met zorg gekozen stem zorgt direct al voor een professionele uitstraling.


Laat uw bellers weten wat er gaat gebeuren

Welkomstteksten worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld bellers er op te wijzen dat gesprekken opgenomen kunnen worden en voor welk doel deze opnames gebruikt worden. Ook dit stelt bellers gerust; zij hebben met een professionele organisatie van doen die open en transparant te werk gaat.


Een gelegenheid om extra informatie te delen

Heeft u een speciale actie of aanbod? Een welkomsttekst kan een goed moment zijn om deze aan te kondigen.


Vergroot uw merkbekendheid

Door gebruik te maken van een slimme tekst waarin de merknaam of belangrijke onderdelen uit uw communicatie herhaalt worden, verhoogt u de bekendheid van bellers met uw merk en uw waarden.

Enkele voorbeelden

Wilt u een neutraal-professionele uitstraling creëren, dan is de keuze voor een professionele stemacteur voor de hand liggend. Hieronder vindt u een overzicht van stemacteurs waar de Belfabriek mee werkt.

Wordt vandaag nog klant

Bent u nog geen klant van de Belfabriek, bekijk in onze overzichtelijke webwinkel dan welke nummers (0800, 078) er vrij zijn. Heeft u nog vragen of wilt u eens een voorbeeld van zo’n welkomsttekst horen, bel ons dan gratis op 0800-77 899.