Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Iw

Ingesproken welkomsttekst

"Welkom bij" is het eerste dat u hoort wanneer u een professionele organisatie belt. 

Dit soort vooraf opgenomen berichten is al zo vanzelfsprekend geworden dat het ons als bellers alleen nog op valt wanneer het ontbreekt.

Heet uw bellers welkom met een ingesproken welkomsttekst

Een ingesproken welkomsttekst is dan ook één van die functionaliteiten die eigenlijk iedere nummereigenaar gebruikt.

Wist u dat ingesproken welkomstteksten slechts één van de vele soorten meldteksten is waar u als klant van de Belfabriek over beschikt? Zo heeft u verder de beschikking over Keuzemenuteksten, Wachtrijteksten, en meldteksten voor uw digitale antwoordapparaat, gesloten- of openingstijdenmeldteksten en postcoderouteringsmeldteksten, om maar een paar voorbeelden te noemen.

De voordelen


Stelt bellers op hun gemak

Uw beller weet direct dat ze met het juiste bedrijf verbonden zijn, en een met zorg gekozen stem zorgt direct al voor een professionele uitstraling.

Laat uw bellers weten wat er gaat gebeuren

Welkomstteksten worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld bellers er op te wijzen dat gesprekken opgenomen kunnen worden en voor welk doel deze opnames gebruikt worden. Ook dit stelt bellers gerust; zij hebben met een professionele organisatie van doen die open en transparant te werk gaat.

Een gelegenheid om extra informatie  te delen

Veranderen uw openingstijden of bent u binnenkort op een ander nummer beschikbaar? Een welkomsttekst kan een handig moment zijn om komende veranderingen in hoe en wanneer uw klanten u kunnen bereiken aan te kondigen.

Vergroot uw merkbekendheid

Door gebruik te maken van een slimme tekst waarin de merknaam of belangrijke onderdelen uit uw communicatie herhaalt worden, verhoogt u de bekendheid van bellers met uw merk en uw waarden.

De perfecte stem

U kunt uw welkomsttekst extra persoonlijk maken door de tekst zelf in te spreken. Dit is de perfecte oplossing voor organisaties die sterk verbonden zijn met één persoon of wanneer u bijvoorbeeld al een secretaresse hebt met een perfecte telefoonstem.

Wilt u een neutraal-professionele uitstraling creëren, dan is de keuze voor een professionele stemacteur voordehandliggend. Hier onder vindt u een overzicht van stemacteurs waar de Belfabriek mee werkt.

Vrouwelijke stemmen

Mannelijke stemmen

Wordt vandaag nog klant

Bent u nog geen klant van de Belfabriek, bekijk dan in onze overzichtelijke webwinkel welke nummers  er nog vrij zijn. Heeft u nog vragen of wilt u eens een voorbeeld van zo’n keuzemenu horen, bel ons dan gratis op 0800-77 899.