Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Welkomstmelding

"Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat je hoort wanneer je een professionele organisatie belt. 

Een ingesproken welkomsttekst is dan ook één van de functionaliteiten die iedere Belfabriek klant gebruikt.

Welkomstmeldingen kun je zelf inspreken of je kunt deze laten inspreken door een professionele stem. Uiteraard kunnen wij je helpen aan zo'n 'stem'. Vertel ons of je een vrouwen of mannenstem wilt, lever ons jouw meldtekst aan in een document en wij vragen een offerte op. Vaak staat binnen enkele dagen al deze welkomstmelding op jouw telefoonnummer !

Wat we ook kunnen doen is als je geen kosten wilt maken voor een professionele stem en ook niet zelf wilt inspreken, dat we de computer jouw tekst laten uitspreken. Dit klinkt anno 2022 perfect en is nu de meest gebruikte optie. Kijk maar eens naar onze text to speech bot !

De voordelen


Stelt bellers op hun gemak

Je beller weet direct dat ze met het juiste bedrijf verbonden zijn, en een met zorg gekozen stem zorgt direct al voor een professionele uitstraling.


Laat je bellers weten wat er gaat gebeuren

Welkomstteksten worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld bellers er op te wijzen dat gesprekken opgenomen kunnen worden en voor welk doel deze opnames gebruikt worden. Ook dit stelt bellers gerust; zij hebben met een professionele organisatie van doen die open en transparant te werk gaat.


Een gelegenheid om extra informatie  te delen

Heb je een speciale actie of aanbod? Een welkomsttekst kan een goed moment zijn om deze aan te kondigen.


Vergroot je merkbekendheid

Door gebruik te maken van een slimme tekst waarin de merknaam of belangrijke onderdelen uit jouw communicatie herhaalt worden, verhoog je de bekendheid van bellers met jouw merk en je waarden.

Wordt vandaag nog klant

Ben je nog geen klant van de Belfabriek, bekijk in onze overzichtelijke webwinkel dan welke nummers (0800, 0900, 085 of 088) er vrij zijn. Heb je nog vragen of wil je eens een voorbeeld van zo’n welkomsttekst  horen, bel ons dan gratis op 0800-77 899 !

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: