Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899
   Vw

   VIP whitelist

   Wilt u op uw telefoonnummer louter toegang verlenen tot een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie uw telefoonnummer bedoeld is.

   Met een VIP whitelist kunt u een lijst maken van telefoonnummers waarvoor u uitsluitend via dit speciale nummer bereikbaar bent. Alle andere bellers krijgen dan automatisch een melding te horen terwijl u de lijnen vrij houdt voor die ene speciale groep contacten.

   Wilt u een servicelijn inrichten voor alleen bestaande klanten? Voeg dan deze telefoonnummers toe aan de whitelist.

   Het klinkt misschien een beetje James Bond, maar een VIP routering kan van uw bijzondere relatie's telefonische VIPs maken.

   De voordelen


   Exclusiviteit

   Met een VIP routering biedt u uw contacten de speciale behandeling die u wenst. Alleen die nummers die op de lijst staan, hebben toegang tot uw telefonische dienstverlening.


   Beste dienstverlening

   Door u uitsluitend op belangrijke contacten te focussen, geeftt u hen uw onverdeelde aandacht en de allerbeste service.


   Voor elk type nummer

   De VIP routering werkt net als de andere functies van de Belfabriek zoals gesprekken opnemen, met elk type nummer: 0800, 0900 en 078. Ook internationale nummers kunt u hiermee beheren.Bouw uw VIP lijst vandaag al op

   Bouw uw VIP lijst vandaag al op

   Neem vandaag nog contact met ons op om de VIP routering te laten activeren en stel uw eigen VIP lijst samen. U kunt ons bereiken op 0800-77 899.

   Nog geen klant van de Belfabriek? U zult onze transparante tarieven en het complete pakket met functie's waarderen. Kies vandaag nog uw eigen 0800-servicenummer uit of leg een nationaal 078-nummer vast.