Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Vr

Belangrijke klanten telefoongesprek routering

Verleen uw telefonische diensten aan een beperkte groep belangrijke klanten? Met een VIP routering zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie uw service bedoeld is.

Belangrijke klanten telefoongesprek routering

Anders dan bij een Belfilter kunt u met een VIP routering een whitelist maken van nummers waarvoor u wel bereikbaar bent. Alle andere bellers krijgen dan automatisch een vriendelijk bandje te horen, terwijl u de lijnen vrij houdt voor die speciale groep contacten.

De voordelen


Exclusiviteit

Met een VIP routering biedt u uw contacten de behandeling die zij verdienen. Alleen de nummers die op de lijst staan, hebben toegang tot de telefonische dienstverlening.

Beste dienstverlening

Wanner u zich uitsluitend op belangrijke contacten focust, geeft u hen uw onverdeelde aandacht en de allerbeste service.

Voor elk type nummer

De VIP routering werkt, net als de andere functies van de Belfabriek, met elk type nummer. Zelfs internationale nummers kunt u hiermee beheren.

Bouw uw VIP lijst vandaag al op

Neem vandaag nog contact met ons op om de VIP routering te laten activeren, en stel uw eigen VIP lijst samen. U kunt ons bereiken op 0800-77899.

Nog geen klant van de Belfabriek? U zult onze transparante tarieven en het complete pakket met extra’s waarderen. Kies vandaag nog een mooi nummer in onze shops uit.