Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Uw zakelijke telefoonnummer precies zoals u dat wilt

   Registreer uw telefoonnummer bij de Belfabriek en u krijgt er de volledige controle over dankzij onze handige apps en functies.

   U beschikt realtime over de belangrijkste statistieken en past met één klik alle instellingen aan. Overal en altijd.

   De heldere verbindingen en tarieven zijn niet de enige redenen waarom ondernemers hun telefoonnummer bij de Belfabriek registreren. Met ons royale pakket aan functies krijgt u meer functies die andere providers kunnen bieden.

   Even belangrijk zijn de vrijheid en de controle die u dankzij onze app's heeft.

   Bf

   Belfilter

   Zijn er bellers die u om welke reden dan ook liever niet toegang geeft tot een bepaald nummer? U kunt hen eenvoudig blokkeren met de belfilter functie. Op deze manier houdt u uw toestellen vrij voor die bellers die belangrijk zijn.

   Cn

   Centraal nummer filialen

   Ons IVR platform kan honderden simultane gesprekken verdelen over uw filialen in het land.

   Da

   Digitaal antwoord apparaat

   U hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

   Dd

   Direct doorverbinden

   Uw bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit betekent dat elk binnenkomend gesprek wordt doorverbonden met een ander toestel. Dat kan een vast telefoontoestel zijn maar ook een mobiele telefoon maar ook een callcenter in een ander land.

   Ew

   Eindbestemmingen wijzigen

   Uw service- of bedrijfsnummer is een virtueel nummer. Dit wil zeggen dat het nummer de bellers doorverbindt naar uw huidige telefoons, vast, mobiel, VOIP of traditioneel. U kunt deze eindbestemmingen wijzigen wanneer en zo vaak u maar wilt.

   Fe

   Fax naar email

   Bedrijven versturen verkooporders, facturen en contracten nog sporadisch per fax. Met Fax naar email komen die faxen handig in uw e-mail binnen. Dat scheelt weer een apparaat.

   KM

   Keuzemenu

   Uw klanten of zakenrelaties hebben het liefst zo snel mogelijk iemand aan de lijn. Maar niet elke medewerker weet alle vragen te beantwoorden. Met een keuzemenu schakelt u bellers zo snel mogelijk door naar de juiste persoon of afdeling.

   Ni

   Nationaal en internationaal routeren

   Nationaal en internationaal gesprekken afleveren? Geen probleem!

   Po

   Piekverkeer opvang

   Een enorm succesvolle marketingactie? Free publicity in landelijke media? Een Google Adwords campagne die goed scoort? Lovende recensies op een vergelijkingssite? Geen probleem!

   St

   Statistieken

   U neemt een servicenummer of bedrijfsnummer vooral om de bereikbaarheid van uw organisatie te optimaliseren. U wilt meer bellers te woord staan en hen beter van dienst zijn. Maar hoe weet u of u de beoogde doelen bereikt? Inderdaad: meten is weten.

   Se

   Statistieken per e-mail

   Uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van belstatistieken handig in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij uw telefoonnummer.

   Vw

   VIP whitelist

   Wilt u op uw telefoonnummer louter toegang verlenen tot een bepaalde groep contacten? Met een VIP whitelist zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor wie uw telefoonnummer bedoeld is.

   Vt

   Vooraankonigingstoon

   Veel nummereigenaren hebben meerdere nummers voor meerdere doelen of webshops. In zo'n geval is het handig om aan het begin van een gesprek te weten via welk telefoonnummer men belt.

   Wr

   Wachtrij

   Er gaan misschien momenten komen dat u meer bellers dan telefonisch beschikbare medewerkers hebt. Dit soort belpieken vangt u eenvoudig op met de wachtrij, een mooie functie waar elke klant bij de Belfabriek over beschikt.

   Wh

   Webhook

   Flexibel eindbestemmingen schakelen via de eigen website middels een webhook

   Wt

   Welkomstmelding

   "Dank u voor het bellen naar.." is het eerste dat u hoort wanneer u een professionele organisatie belt.

   ST

   sms-klapper

   Voor korte berichten naar uw klanten vormen sms’jes een prima medium. Maar hoe verstuur u deze naar grote groepen? De sms-tool van de Belfabriek is een ware uitkomst.