Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles

Uw zakelijke telefoonnummer zoals u dat wilt

Registreer uw telefoonnummer bij de Belfabriek en u krijgt er de volledige controle over dankzij onze handige apps en functies. Hieronder volgt een overzicht.

Met de Belfabriek laat u niets aan het toeval over. U beschikt realtime over de belangrijkste statistieken en past met één klik u instellingen aan. Overal en altijd. De kraakheldere verbindingen en heldere tarieven zijn niet de enige redenen waarom organisaties hun telefoonnummers bij de Belfabriek registreren. Met ons royale pakket geniet u van functies die andere providers niet kunnen bieden. Even belangrijk zijn de vrijheid en de controle die u dankzij onze app's geniet.

Inbegrepen functies

Cn
Centraal nummer filialen

Wilt u 1 telefoonnummer voor al uw filialen? Dat kan perfect geregeld worden met een nummer van de Belfabriek.

St
Statistieken

Met de uitgebreide belstatistieken van de Belfabriek ziet u precies wie er belt, hoe lang gesprekken gemiddeld duren en nog veel meer. Ook per e-mail.

Vr
VIP routering

Met een VIP-routering zorgt u ervoor dat de lijnen vrij blijven voor uw belangrijkste bellers. Stel een whitelist op en ontvang alleen gesprekken van bellers die op de lijst staan.

Km
Keuzemenu

Met een keuzemenu kiezen bellers zelf naar wie zij doorgeschakeld willen worden. : “Om een bestelling te plaatsen kies 1; voor vragen over uw factuur toets 2”

Cr
Call recording

Met de functie gesprekken opnemen neemt u binnenkomende telefoongesprekken op. Handig als bewijs van gemaakte afspraken en voor training van al uw medewerkers.

Ew
Eindbestemming wijzigen

Met de functie eindbestemming wijzigen zorgt u ervoor dat uw bellers doorgeschakelt worden naar het toestel van uw keuze voor optimale bereikbaarheid.

Fm
Fax2mail

Met onze Fax2Email dienst ontvangt u binnenkomende faxen als PDF-bestanden in uw e-mail. Werkt ook met uw huidige faxnummer, deze zetten wij namelijk eenvoudig om.

Dd
Direct doorverbinden

Met de functie direct doorverbinden zorgt u ervoor dat het binnenkomende telefoongesprek direct bij de juiste persoon terecht komt. Zowel vast als mobiel.

Vt
Vooraankondigingstoon

Een piepje vertelt u wanneer een binnenkomend gesprek via de Belfabriek komt. Zo weet u of iemand uw virtuele of onderliggende telefoonnummer belt. Handig!

Iw
Ingesproken welkomsttekst

Met een voorafopgenomen welkomstmelding heet u uw bellers op gepaste wijze welkom. Deze functie geeft uw telefoonnumer direct een professioneel tintje.

Bf
Belfilter

Hiermee houdt u uw handen vrij voor belangrijke gesprekken. U blokkeert er bepaalde nummers mee of geeft juist bepaalde nummers een andere route.

Ma
Mobiele apps

Ook mobiel hebt u volledige controle over uw telefoonnummer en uw beschikbaarheid. De Belfabriek heeft speciale apps voor voor zowel iOS als Android.

Ni
Nationaal en internationaal gesprekken afleveren

Nationaal en internationaal gesprekken afleveren waar u wilt

Wh
Webhook

U kunt uw bedrijfsnummer ook beheren via uw eigen website middels een webhook. Zo wijzigt u de eindbestemming via uw eigen website hook.

Se
Statistieken emailrapportages

Uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse overzicht van uw statistieken handig automatisch in de e-mail. Natuurlijk inbegrepen bij uw telefoonnummer.

Da
Digitaal antwoordapparaat

Met de digitale voice e-email dat u bij uw telefoonnummer krijgt geeft u bellers de gelegenheid om een bericht in te spreken.

Sk
SMS klapper

SMS’jes worden beter gelezen dan e-mails. Met de SMS-klapper van de Belfabriek stuur uw mobiele berichten eenvoudig vanaf uw desktop naar 1 of meerdere ontvangers.

Wr
Wachtrij

Vang pieken in belverkeer op met de wachtrij-functie. Deze zet bellers in de wacht waarna ze op volgorde van binnenkomst worden verdeeld.

Po
Telefonische pieken opvangen

Verwacht u veel telefoon verkeer? Wilt u pieken opvangen? Laat ons dan uw telefoonnummer hosten.
Premium functies

Om
Op maat schakelingen

Is er toch een functie die u mist naast onze aangeboden bibliotheek van functie's? Vertel het ons en wij bouwen hem op maat op uw telefoonnummer.

Vc
Virtueel callcenter

Het virtuele callcenter van de Belfabriek verdeelt uw bellers zoals u instelt over de beschikbare medewerkers in 1 of meerdere locaties incl. thuiswerkers.