Sluiten
Dé telefoonnummer maatschappij van België Bel gratis: phone  🇳🇱 0800-235 3227   0800-77 899 🇧🇪 0800-77 899

Op werkdagen van 9 tot 17

Toon alles
Vc

Virtueel callcenter

Met een virtueel callcenter zorgt u ervoor dat bellers eerlijk en gelijkmatig over beschikbare medewerkers worden verdeeld.

Is het druk en zijn al uw medewerkers in gesprek dan verbindt deze functie bellers door in volgorde van binnenkomst. De medewerker die het langst geen beller aan de lijn heeft gehad is als eerste aan de beurt.

Start eenvoudig en snel uw eigen virtuele callcenter

Een tweede schakel mogelijkheid met het virtueel callcenter is het instellen van boxnummers.

Hierbij wordt voor elke medewerker een korte code, de zogeheten boxnummers, uitgegeven. In plaats van te wachten op de eerstvolgende medewerker die beschikbaar is, toetst een beller het vooraf verkregen boxnummer in.

De beller wordt daarna direct met de betreffende medewerker doorverbonden.

De voordelen in het kort


Minimaliseer de wachttijd

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. De verdeling van bellers volgens dit systeem houdt de gemiddelde wachttijd voor bellers zo kort mogelijk.

Flexibele kalenders

In combinatie met andere functies creëert u een krachtig en veelzijdig belmenu, waarmee u bellers zo goed mogelijk van dienst bent.

Eerlijke verdeling

Ook voor uw telefonisch medewerkers is het virtuele callcenter een uitkomst: de eerlijke distributie van gesprekken maakt het te woord staan van bellers een gezamenlijke inspanning.

IJzersterke combinaties

Samen met de Medewerker-login functionaliteit rinkelt de telefoon alleen bij ingelogde medewerkers. En gecombineerd met de Openingstijden- of de Feestdagenkalender creeërt u een maximale bereikbaarheid voor uw bellers.

De aan/afmeld functionaliteit zorgt ervoor dat de telefoon alleen bij aangemelde medewerkers rinkelt.

Profiteer van krachtige functies

Op zichzelf is het virtuele callcenter al indrukwekkend, maar in combinatie met enkele van de andere functies die u bij de Belfabriek krijgt biedt u bellers een ervaring waar u de concurrent het nakijken mee geeft.

Alle extra functionaliteiten van de Belfabriek kunnen op elk gewenst moment geactiveerd worden. U bepaalt zelf wanneer de tijd rijp is. Op die manier groeit een telefoonnummer van de Belfabriek met u en uw organisatie mee.

Nog Nog geen klant? Bekijk meteen welke 0800- of nog beschikbaar zijn.