Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Oplossingen voor de Bouwwereld

Oplossingen voor de bouwwereld

  • mooie telefoonnummers op eigen bedrijfsnaam

  • slim ingericht op maat, alle functies inbegrepen

  • binnen 1 werkdag live

Ideale oplossingen voor de bouw Of u nu elektricien, loodgieter, schrijnwerker of schilder bent: een 078 nummer op uw bus of website valt extra op en geeft het bedrijf een professionele uitstraling. Zo vergroot u de kans dat opdrachtgevers u in plaats van de concurrent bellen! Maar hoe neemt u die telefoontjes op, als u tot uw wenkbrauwen in het werkstof staat en uw vaste lijn kilometers ver weg is? Door bellers binnen te laten komen op uw gsm! Met een lokaal of 078 nummer van de Belfabriek bepaalt u namelijk zelf welke telefoon rinkelt. Dat kan de vaste lijn zijn als u een dag op kantoor of thuis bent. Of uw gsm. Waar u de gesprekken ook ontvangt; klanten bellen altijd naar een herkenbaar nummer. Ook ideaal voor adverteren op bijvoorbeeld op websites.

Landelijk bouwnetwerk

Als u meerdere collega’s heeft, kunt u er ook voor kiezen om de telefoon wisselend te bemannen (m/v). Met onze (gratis!) app stelt u zelf in wie beschikbaar is en in welke volgorde medewerkers ‘telefoon beurt’ hebben. Dit biedt ook meteen de kans om samen te werken met andere bouwspecialisten, door het hele land. Denk aan zelfstandigen die dezelfde diensten in andere regio’s aanbieden. Door met een centraal nummer te adverteren en ons bellers op basis van hun netnummer door te verbinden met specialist X of Y, bent u ineens onderdeel van een landelijke klusorganisatie.

Bouw op de Belfabriek

Klanten nog meer service bieden? Neem dan een tweede nummer in gebruik voor bijvoorbeeld storingsmeldingen of als 24/7-hulplijn. Zo weten uw klanten dat ze letterlijk op u kunnen bouwen. Net als u dat op telefonie oplossingen van de Belfabriek kunt. Dus bestel direct (een) mooi(e) nummer(s) in onze online shop of breng uw huidige telefoonnummer(s) bij ons onder!