Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   VOIP zzp: hosted VOIP oplossingen voor zzp'ers

   Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

   Als zelfstandige heeft u vaak behoefte aan de mogelijkheid om u snel aan te passen aan allerlei omstandigheden. Omdat u alleen uw bedrijf runt, is het wel handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dan is voip een goede oplossing. Om professioneler over te komen hebben sommige eenmanszaken de voorkeur voor een vast nummer in plaats van een mobiel nummer.

   U krijgt dan een regionaal, landelijk of service (0800 bijv.) nummer wat gewoon doorgeschakeld zal worden naar de eigen telefoon. Met andere woorden, voor u verandert er helemaal niets, terwijl u toch een stuk zakelijker overkomt voor potentiële klanten en andere partijen waar u mee samenwerkt. Dit is echter lang niet alles, want ook de volgende voordelen horen bij voip voor zelfstandigen:

   • Keuze om nieuwe nummers te nemen of oude te houden

   • Overal werken en toch altijd bereikbaar zijn

   • Weinig maandelijkse kosten voor gebruik

   Hoe kan een zelfstandige gebruik maken van voip?

   Als zelfstandige die graag van voip gebruik wil maken zult u een passende provider moeten vinden. Wanneer dit lukt zit u niet meer vast aan de hoge belkosten die er bij de bekende telefoonproviders berekend worden. Daarnaast zult u geen last hebben van hoge aansluitingskosten. Het kost weinig om te beginnen en kan snel aangesloten zijn. Zoek daarom zo snel mogelijk een voip provider die goed bij uw behoeften aansluit.

   Wat maakt hosted voip ideaal voor eenmanszaken?

   Buiten alle eerder genoemde voordelen betaalt u alleen voor de dingen die u echt gebruikt. Omdat u eigenlijk maar alleen bent, blijven de kosten dus lekker laag. Maar, u bent wel altijd en overal bereikbaar. Het is wel zaak om voor een goede verbinding te zorgen, waardoor het zo optimaal mogelijk werkt. Uiteindelijk kunt u makkelijk switchen en mocht u een keer door gaan groeien, dan kunt u er met voip voor zorgen dat dit ook qua bereikbaarheid gebeurd.

   De beste aanbieders voor een voip telefoon

   Natuurlijk wilt u alles behalve teveel betalen. Om er zeker van te zijn dat dit ook niet gebeurd, doet u er goed aan om wat aanbieders te vergelijken. Er zijn er best wel veel. De ene kan misschien juist wel iets aanbieden wat perfect bij u past, terwijl de ander dat niet heeft. Qua prijs kan er net zo goed aardig wat verschil in zitten, maar kijk verder dan de prijs die providers zichtbaar vermelden. Bij veel providers komen er namelijk allerlei extra kosten kijken (de spreekwoordelijke addertjes) voor bepaalde functies of bijv. installatiekosten of hogere belkosten dan gebruikelijk. Daarom is het altijd goed de nodige voip providers te vergelijken. Ook kunt u aan de hand van recensies van andere zien of mensen goede ervaringen hebben met een bepaalde aanbieder.

   Gerelateerde artikelen:

   Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)