Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VOIP zzp: hosted VOIP oplossingen voor zzp'ers

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

Als zelfstandige heeft u vaak behoefte aan de mogelijkheid om u snel aan te passen aan allerlei omstandigheden. Omdat u alleen uw bedrijf runt, is het wel handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Dan is voip een goede oplossing. Om professioneler over te komen hebben sommige eenmanszaken de voorkeur voor een vast nummer in plaats van een mobiel nummer.

U krijgt dan een regionaal, landelijk of service (0800 bijv.) nummer wat gewoon doorgeschakeld zal worden naar de eigen telefoon. Met andere woorden, voor u verandert er helemaal niets, terwijl u toch een stuk zakelijker overkomt voor potentiële klanten en andere partijen waar u mee samenwerkt. Dit is echter lang niet alles, want ook de volgende voordelen horen bij voip voor zelfstandigen:

  • Keuze om nieuwe nummers te nemen of oude te houden

  • Overal werken en toch altijd bereikbaar zijn

  • Weinig maandelijkse kosten voor gebruik

Hoe kan een zelfstandige gebruik maken van voip?

Als zelfstandige die graag van voip gebruik wil maken zult u een passende provider moeten vinden. Wanneer dit lukt zit u niet meer vast aan de hoge belkosten die er bij de bekende telefoonproviders berekend worden. Daarnaast zult u geen last hebben van hoge aansluitingskosten. Het kost weinig om te beginnen en kan snel aangesloten zijn. Zoek daarom zo snel mogelijk een voip provider die goed bij uw behoeften aansluit.

Wat maakt hosted voip ideaal voor eenmanszaken?

Buiten alle eerder genoemde voordelen betaalt u alleen voor de dingen die u echt gebruikt. Omdat u eigenlijk maar alleen bent, blijven de kosten dus lekker laag. Maar, u bent wel altijd en overal bereikbaar. Het is wel zaak om voor een goede verbinding te zorgen, waardoor het zo optimaal mogelijk werkt. Uiteindelijk kunt u makkelijk switchen en mocht u een keer door gaan groeien, dan kunt u er met voip voor zorgen dat dit ook qua bereikbaarheid gebeurd.

Gerelateerde artikelen:

Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)
020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: