Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   De voordelen van een VOIP nummer aanvragen

   Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

   VOIP is de beste oplossing voor zakelijke telefonie. Met de zogeheten Voice Over IP methodiek belt u via een IP-adres en niet meer via een vaste telefoonlijn. Belfabriek is de telefoonmaatschappij van België en de plek bij uitstek om een VOIP-nummer aan te vragen. Met een VOIP-nummer van de Belfabriek profiteert u van de beste service en tal van mogelijkheden en extra opties die zakelijke telefonie nog effectiever en klantvriendelijker maken.

   078 nummers van de Belfabriek zorgen voor een landelijke uitstraling

   Wanneer u een VOIP nummer gaat kopen dan zijn er een aantal afwegingen die gemaakt kunnen worden. Er kan gekozen worden tussen tal van verschillende nummers met elk hun eigen voordelen. Wanneer bijvoorbeeld een meer landelijke uitstraling gewenst is voor uw onderneming dan kan een 078 nummer een uitkomst zijn. Maar wanneer men specifiek binding met een specifieke regio wilt bevorderen dan zijn zonenummers zoals 02, 03 en 050 ook beschikbaar.

   Belfabriek levert maatwerk af passend bij de doelgroep en het bedrijf

   Het bereikbaar zijn binnen de regio van de afzetmarkt is erg belangrijk voor bedrijven. Dit betekent echter niet dat deze ook fysiek in deze regio gevestigd moeten zijn. Bij de Belfabriek kunnen er namelijk regionale VOIP nummers aangevraagd worden, waarmee de afstand met de doelgroep verkleind wordt en de bereikbaarheid in specifieke regio’s aanzienlijk kan verbeteren. Ook voor bedrijven die over de grens werken, is het bij Belfabriek mogelijk om buitenlandse nummers te kopen. Naast regionale nummers en buitenlandse VOIP-nummers, heeft de Belfabriek ook diverse 0800 nummers in het assortiment. Uw klanten staan ook bij de Belfabriek op #1 en wij leveren u dan ook maatwerk passend bij uw wensen, uw doelgroep en uw onderneming.

   Gerelateerde artikelen:

   Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)