Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Zakelijk Telefoonnummer Aanvragen | Overzicht Alle Opties

   U bent op zoek naar een zakelijk telefoonnummer? Dan zijn er best wat verschillende keuzes. Lokaal of landelijk bijvoorbeeld. We zetten uiteen wat alle verschillende opties zijn en hoe u het best het zakelijk telefoonnummer kunt aanvragen dat bij u past.

   De verschillende soorten zakelijke telefoonnummers

   Wanneer u heeft besloten een zakelijk telefoonnummer aan te vragen zijn er een aantal opties. Zo kunt u kiezen voor een landelijk telefoonnummer, zoals een 0800-telefoonnummer. Ook 078-nummers zijn landelijk. U kunt nog verder gaan en een internationaal telefoonnummer kiezen of juist dichterbij huis en voor een lokaal telefoonnummer kiezen.

   0800-nummers

   0800-nummers zijn landelijke nummers. Dat betekent dat ze niet gebonden zijn aan een specifieke regio. Een 0800 nummer is gratis voor de beller (u betaald de kosten). Om die reden hebben 0800 nummers een positief imago en worden gezien als klantvriendelijk en nodigt daarmee uit om te bellen.

   078-nummers

   Bij 078-nummers betaald de beller het regionale tarief. Echter, zijn deze nummers niet gebonden aan een specifieke stad of regio. Ze zijn daarmee nationaal te noemen. Dit is fijn als u met uw bedrijf landelijk opereert en mogelijke klanten uit plaatsen relatief ver weg van uw vestiging niet wilt afschrikken. Bijv. als uw hoofdvestiging is in Hasselt, wilt u wellicht ook nog steeds klanten uit Brugge aanspreken. En dit kan door een 078 nummer aan te vragen.

   Regionale telefoonnummers

   Wanneer u vooral regionaal actief bent kan het een slimme keuze zijn om voor een regionaal telefoonnummer te kiezen. Zo herkennen uw klanten uw lokale karakter. Denk aan de bekende 03 nummers uit Antwerpen of 02 uit Brussel. Goed om te weten dus dat zo een nummer tegenwoordig ook heel gemakkelijk via Belfabriek over VOIP beheerd kan worden van waar u maar wilt.

   Internationale telefoonnummers

   Wanneer u internationaal actief bent kunt u natuurlijk ook kiezen voor één of meerdere van de 78 buitenlandse telefoonnummers die beschikbaar zijn. Deze nummers zijn beschikbaar dicht bij huis in bijvoorbeeld Nederland of Duitsland, maar ook verder weg in het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten bijvoorbeeld.

   Hoewel er veel verschillende opties zijn, zijn er duidelijke verschillen wanneer u een zakelijk telefoonnummer gaat aanvragen. Bij de Belfabriek zijn alle opties mogelijk. Vraag de telefoonnummer(s) aan die het best(e) bij uw bedrijf past.

   Gerelateerde artikelen:

   5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)