De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Vast telefoonnummer aanvragen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Een Vast Telefoonnummer Kiezen en Aanvragen

Een van de belangrijkste zaken aan jouw een bedrijf is het imago. Het imago wordt gemaakt door verschillende aspecten. Naast de geleverde diensten of producten is de telefonische bereikbaarheid vaak een essentieel onderdeel. Je wilt natuurlijk dat klanten altijd met vragen bij jou terecht kunnen en dat deze snel telefonisch geholpen kunnen worden.

Een van de meest gebruikte contactkanalen tussen bedrijf en klant is de telefoon. Als bedrijf is een goed zichtbaar telefoonnummer dan ook een must. Belfabriek helpt bedrijven aan een vast telefoonnummer die bijdraagt aan de goede bereikbaarheid van jouw bedrijf.

Profiteer van vele extra opties met een vast nummer van de Belfabriek

Een vast telefoonnummer aanvragen is online via onze nummershop zo eenvoudig mogelijk gemaakt. En met een vast telefoonnummer van Belfabriek profiteer je als bedrijf niet alleen van de gemakken van een vast nummer en goede bereikbaarheid maar zijn er ook nog eens tal van extra opties mogelijk om jouw klanten telefonisch nog beter te bedienen.

Een keuzemenu, wachtrij, telefoongesprekken terugluisteren en een digitaal antwoordapparaat zijn door ons op jouw vaste telefoonnummer te activeren. Daarnaast krijg je handige statistieken om het klantgedrag te monitoren en te analyseren.

Een regionaal vast telefoonnummer of een nationaal vast telefoonnummer aanvragen ?

Als bedrijf wil je altijd een zo betrouwbaar mogelijk imago uitstralen. Daarom is een virtueel telefoonnummer van Belfabriek ook zo handig.

Als startende ondernemer hoef je niet je mobiele telefoonnummer te gebruiken en kan deze privé blijven.

Als grote organisatie kan je met een vast telefoonnummer van Belfabriek een virtueel callcenter binnen 5 minuten opzetten en al je medewerkers telefoongesprekken laten beantwoorden.

Wij schakelen de binnenkomende telefoongesprekken door naar die toestellen die jij wilt: thuis, op kantoor of onderweg.

Wanneer het belangrijk is om binding te hebben met de lokale regio kies dan een vast telefoonnummer uit de regio.

Wanneer je een nationaal opererend bedrijf bent kies dan voor een landelijke uitstraling met een nationaal telefoonnummer zoals een 078-nummer. Deze zijn op voorraad en dezelfde dag actief zodat je deze direct kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen:


Een vast nummer is vaak dezelfde werkdag actief of anders binnen 1 werkdag. Dit is ook afhankelijk of je een van onze regionale nummers wilt, buitenlandse nummers of nationale telefoonnummers.


Jazeker, wij kunnen alle vaste nummers overzetten naar ons telefonie platform zodat je via onze online telefooncentrale bereikbaar wordt. Alle gesprekken verlopen dan via ons platform zodat jij al onze functies kunt gebruiken en wij dit voor jou kunnen beheren. Wij hebben dit snel geregeld en behouden je vaste nummer (nummerbehoud).


Jazeker, op onze speciale webpagina kan je precies instellen wie op welk moment bereikbaar is zodat onze telefooncentrale weet wie oproepen kan beantwoorden en wat de openingstijden zijn van jouw bedrijf.


Nee, een vaste lijn is niet nodig voor je telefoonnummers. De telefonie en je vaste nummers bevinden zich in de cloud en wij schakelen gesprekken door naar vaste toestellen of naar je mobiele telefoon of een combinatie daarvan. Je hebt geen aparte vaste lijn meer nodig.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: