Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Waarom 078-nummers perfect zijn voor zzp'ers (image)

Al een aantal jaren stijgt het aantal zelfstandigen gestaag. Nog maar een paar dagen geleden, kwam het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek met cijfers waaruit bleek dat ook in het tweede kwartaal van 2014 het aantal zzp'ers fors is gestegen.

Om succesvol te zijn, doet een zzp'er er goed aan zijn bereikbaarheid vanaf het begin goed te regelen. Vooral de telefonische bereikbaarheid verdient daarbij extra aandacht. Als eenpitter bent u natuurlijk niet altijd in staat de telefoon aan te nemen. Dan is het geruststellend te weten dat het gesprek toch goed wordt afgehandeld. Hoe organiseert u dat?

Het zzp succes stappen plan

Om de duizenden zzp'ers die elk kwartaal beginnen goed op weg te helpen, hebben wij een aantal tips verzamelt waarmee u in één keer uw telefonische bereikbaarheid perfect regelt.

Registreer een 078-nummer

Natuurlijk kunt u eenvoudigweg uw 06-nummer gebruiken, maar een virtueel 078-nummer kent veel voordelen boven een mobiel nummer. Om te beginnen maakt het een veel professionelere indruk dan een 06-nummer en geeft het u gelijk een landelijke uitstraling.

Daar komt bij dat 078-nummers bij de Belfabriek uit voorraad leverbaar zijn en vaak al binnen 24-uur actief kunnen zijn.

Beheer uw beschikbaarheid

Bent u even niet beschikbaar omdat u een belangrijke vergadering heeft, of moet u toch écht die deadline halen zonder telefonische onderbreking? U hoeft geen gesprek te missen. Met onze Belfabriek Medewerkers App geeft u in real-time aan even niet beschikbaar te zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat al uw gesprekken keurig naar een alternatief nummer of naar uw digitale antwoordapparaat worden gerouteerd.

Heeft u een website? Wij bieden een speciale plugin waarmee u direct op uw site uw beschikbaarheid kunt laten zien. De plugin is eenvoudig te installeren en op te zetten, ook wanneer u geen webontwikkelaar bent.

Neem gesprekken aan waar u wilt

Uw virtuele 078-nummer wordt doorgeschakeld naar uw normale telefoon en werkt met elk toestel. Dat kan een vaste telefoon zijn, maar ook een mobiel, of zelfs uw Skype nummer. U kunt deze instelling op elk moment in real-time wijzigen via onze Belfabriek App. Met 1 vingerbeweging schakelt u tussen mobiele telefoon en uw vaste telefoon. Of door naar een collega die voor u waarneemt.

Mis geen informatie

Telefonisch afspraken maken wordt makkelijker en efficiënter wanneer u weet dat u het gesprek later op uw gemak terug kunt luisteren. Begin gratis met het opnemen van u al uw gesprekken en luister deze later via het Mijn Belfabriek Controle Paneel terug.

Vandaag aanvragen, morgen al aan het werk

Wanneer u deze stappen volgt, heeft u uw telefonische bereikbaarheid perfect voorbereidt op uw zakelijke succes. Ook wanneer uw onderneming groeit, zult u merken dat u met de vele extra functies die u bij de Belfabriek standaard bij uw servicenummer krijgt altijd perfect bereikbaar bent.

Zoals gezegd kan de Belfabriek 078-nummers uit voorraad leveren en vaak al binnen 1 werkdag activeren. In onze 078-nummershop ziet u welke nummers uit voorraad leverbaar zijn.

Heeft u specifieke vragen, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op via ons gratis nummer 0800-77899.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: