Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899

Digitaal antwoord apparaat

U hoeft nooit een gesprek te missen zelfs niet wanneer al uw medewerkers bezet zijn, de wachtrij te lang is of u om andere redenen even niet in de gelegenheid bent om op te nemen.

In al deze gevallen kunnen bellers dankzij het digitale antwoordapparaat een bericht inspreken.

De geluidsopname hiervan ontvangt u vervolgens per e-mail.

De voordelen


Vergroot uw bereikbaarheid

Doordat u geen gesprek meer mist en u ingesproken berichten op een voor u geschikt moment kunt afhandelen vergroot u uw bereikbaarheid.


Verhoog de klanttevredenheid

Uw bellers ervaren uw organisatie als beter bereikbaar wanneer ze een bericht kunnen achterlaten na de belofte dat u zo snel mogelijk contact met ze opneemt.


Geen extra software nodig

U ontvangt elk opgenomen bericht in een audio file formaat dat afspeelbaar is met standaard audio software die u al op uw computer, tablet of telefoon hebt staan.


Alle benodigde informatie bij de hand

U vindt alle informatie die u nodig hebt om de beller terug te bellen om de vraag of klacht af te handelen in de e-mail: het nummer van de beller, het ingesproken bericht, maar ook welke keuze de beller in het keuzemenu gemaakt heeft of welke postcode de beller heeft ingetoetst.

Schakel vandaag nog uw eigen digitale antwoordapparaat in

Uw digitale antwoordapparaat (ook wel voice2e-mail genoemd) is inbegrepen bij het Belfabriek abonnement. U kunt deze functie op elk gewenst moment activeren zonder dat u iets extra betaalt. Onze nummers en extra functies werken met elk telefoonsysteem en elke telecom provider. U hoeft dus niets te veranderen aan uw huidige telefoon infrastructuur wanneer u een telefoonnummer bij ons registreert.

Hebt u nog vragen over ons digitale antwoordapparaat of hulp nodig bij het registreren? Onze vriendelijke klantenservice zit tijdens kantooruren voor u klaar. Neem contact met ons op via 0800–77 899.