De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Een Vooraankondigingstoon activeren

Wanneer de Vooraankondigingstoon functie voor uw servicenummer heeft aangezet, hoort u voorafgaand aan het gesprek een korte toon of melodie.

Zo weet u altijd of een binnenkomend gesprek via uw servicenummer komt, of dat de beller uw 'gewone' nummer gebeld heeft, nog voor het gesprek begint.

Uw vooraankondigingstoon activeren

Heeft u uw servicenummer bij de Belfabriek ondergebracht, dan schakelt u de Vooraankondigingstoon eenvoudig in via Belfabriek.app.

Gaat u naar Instellingen en scrollt u naar de optie Vooraankondigingstoon. U schakelt de functie eenvoudig in of uit met de aan-uitknop. Wanneer u de functie inschakelt, kunt u een keuze maken uit 6 verschillende tonen en melodietjes. U kunt de tonen beluisteren door op de Play knop achter elke toon te klikken.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: