Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
Bel ons gratis:
0800-235 3227
0800-77 899
how-to-select-a-provider

Hoe selecteert u een provider

Een aanbieder kiezen voor een servicenummer is niet iets dat mensen dagelijks doen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat nieuwe nummerhouders fouten maken en vervolgens niet tevreden zijn met hun provider. Om u te helpen dit te voorkomen hebben wij deze leidraad opgesteld. Op deze pagina vindt u de belangrijkste aandachtspunten en vertellen wij u wat u kunt doen om klachten te voorkomen.

Wat krijgt u voor uw geld?

Met een toenemend aantal providers is de concurrentie in de telecom groot. Zoveel prijsdruk betekent dat er heel wat lokkertjes tussen zitten: lage prijzen voor een basispakket waar u vervolgens voor elk extraatje bij moet betalen. In dat geval blijkt die lage prijs lang niet meer zo goedkoop. Met veranderingen binnen de eigen organisatie zullen behoeften en wensen in de loop van de tijd wijzigen. U zult dan al snel merken dat het duur kan worden om uw bedrijfstelefonie systeem met de organisatie mee te laten groeien.

Klanten van de Belfabriek krijgen bij hun telefoonnummer standaard de beschikking over zóveel extra functies dat ze bijna nooit voor extra’s hoeven te betalen. Een volledig overzicht van alle extra functies die u bij een Belfabriek abonnement krijgt vindt u hier

Staat het servicenummer op uw naam?

Staat het servicenummer op uw naam?

Als gebruiker wilt u het servicenummer op uw eigen naam hebben staan. Mocht u ooit van provider willen wisselen, dan mag dit niet tot gevolg hebben dat u het nummer kwijt bent. U heeft immers een behoorlijke investering gedaan om uw nummer wereldkundig te maken. Door u ervan te verzekeren dat een servicenummer op naam van uw organisatie wordt gezet, voorkomt u heel wat frustraties en meerkosten voor marketing en promotie. De Belfabriek begrijpt dit en registreert dus ook altijd alle nummers op naam van onze klanten. Uw servicenummer is uw servicenummer.

Is uw provider wel echt een provider?

Veel aanbieders op internet zijn slechts tussenpersonen. Dit betekent dat u niet direct bij hen terecht komt voor administratieve of technische vragen. Als gevolg heeft u al snel het gevoel dat u van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Wijzigingen worden te laat of helemaal niet doorgevoerd en wachttijden lopen snel op.

Slechte gesprekskwaliteit

Slechte gesprekskwaliteit

Als nummereigenaar vindt u een perfecte gesprekskwaliteit normaal. Daarom verwacht u dat uw provider hier garant voor staat. Toch gaat het doorverbinden van een beller van uw servicenummer naar het bestemmingsnummer — ook wel ‘routering’ genoemd — bij lang niet alle providers vlekkeloos.

De Belfabriek is er trots op kraakheldere en storingsvrije servicenummers te bieden. Voor de gespreksroutering gebruiken wij moderne ISDN-lijnen en dito IVR-systemen. Wij weigeren kwaliteitscompromissen te sluiten; uw bereikbaarheid en uw omzet zijn immers direct aan elkaar gerelateerd.

Verdwenen aanbieders

Verdwenen aanbieders

Het kan vóórkomen: u registreert een servicenummer bij een provider, die dan plotsklaps met de noorderzon vertrokken is. Ineens is uw nummer onbereikbaar en ervaart u vervelende financiële gevolgen. Spit de website van een aanbieder daarom goed door. Hoe lang bestaat de provider al? Welke bekende merken vertrouwen op de dienstverlening van deze aanbieder? Wat zeggen klanten over de dienstverlening op review-sites?

Wordt de Belfabriek uw provider?

Met de bovenstaande informatie bent u behoed voor de valkuilen die sommige providers - bewust of onbewust - graven. Ook heeft u een idee gekregen van de service die de Belfabriek biedt. Heeft u interesse in onze diensten, kijk dan meteen welke 0800- of 078-servicenummers wij nog beschikbaar hebben. Wij zouden ons bijzonder vereerd voelen als u voor ons als uw nieuwe provider koos.