De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VoIP vergelijken | Duidelijke transparante tariefstructuur

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Je wilt overstappen van je huidige VoIP provider naar de andere, een nieuwe VoIP provider kiezen of je telefonische bereikbaarheid verbeteren en je aansluiten bij de meest moderne VoIP provider.

Dan is het slim om de verschillende aanbieders en VoIP tarieven te vergelijken. Maar zorg wel dat dat op de juiste manier gebeurt. Er zijn immers veel verschillende voordelige mogelijkheden, waarvan sommige opties bij de ene aanbieder inbegrepen zijn in de prijs, maar waar de ander soms voor vervelende verrassingen kan zorgen als blijkt dat gewenste opties flink extra geld kosten. Wat is de beste keus wanneer je VoIP gaat vergelijken?

En: we zien dat veel mensen zoeken op goedkope VoIP provider. Maar is goedkoop voor jou echt heel belangrijk? Of is het belangrijker dat je bereikbaar bent en blijft ?

Goedkoop is vaak duurkoop en dat geldt ook bij VoIP telefonie. Vandaar dat wij ons richten op de zakelijke markt. Wij bieden de beste VoIP telefonie. Als je daarnaar op zoek bent, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Kijk niet alleen naar wat het kost, maar ook naar wat je krijgt

Het zit in onze natuur om in eerste instantie op prijs te vergelijken. Logisch ook, want het is vaak de gemakkelijkste manier om het ene product of die ene dienst met een ander te vergelijken. Maar als het niet zorgvuldig gebeurt kan het ook tot een goedkope keuze leiden waar je later niet tevreden over bent.

Veel producten zijn vrij gemakkelijk op prijs te vergelijken, omdat ze zonder extra opties komen. Doorgaans zitten er dan verder niet veel extra functies of opties inbegrepen, waar bij het andere product juist voor betaald moet worden.

Dat is bij VoIP telefonie en VoIP provider anders. In veel gevallen zijn de verschillende pakketten van verschillende aanbieders anders van vorm. Ze kunnen daarom niet louter op prijs vergeleken worden. De beste vergelijking kun je maken door niet alleen te kijken naar wat het kost, maar ook naar wat je krijgt.

En nog belangrijker: wie hebben een eigen telefonie platform en welke partijen zijn louter VoIP wederverkopers?

Eigen ontwikkelde VoIP platform voor de beste VoIP !

Om met het laatste te beginnen: wij hebben een geheel eigen ontwikkelde telefonie platform. Wij zijn dus geen wederverkoper en hebben alle techniek zelf gebouwd en in eigen beheer. Als je een bepaalde telefonie functie wilt of je hulp nodig hebt kunnen wij direct in de juiste telefonie systemen kijken. Dit is vrij uniek, want 95% van de VoIP providers zijn wederverkopers.

Ben je een liefhebber van techniek of wil je het beste dan ben je bij ons aan het juiste adres !

Let op de extra functies die je nodig hebt

In veel gevallen is alleen een VoIP nummer niet genoeg om aan alle wensen te voldoen. Afhankelijk van wat je bedrijf precies doet is de kans groot dat er 1 of meerdere telefoon functie's zijn die je wilt gebruiken.

Een mogelijke VoIP optie is bijvoorbeeld call recording, het opnemen van telefoongesprekken.

Dat kan handig of zelfs noodzakelijk zijn wanneer de opnames gebruikt worden voor trainingsdoeleinden of om juridische overeenkomsten die telefonisch aangegaan zijn vast te leggen.

Je ziet bij deze functie meteen al dat wij het zelf hebben geprogrammeerd: je kunt eenvoudig op een overzichtelijke pagina alle gespreksopnames terug luisteren zonder door allerlei controlpanels heen te moeten.

Ook het gebruik van een welkomstboodschap, een keuzemenu om klanten bij de juiste (virtuele) afdeling te krijgen of het instellen van een digitaal antwoordapparaat kunnen opties zijn waar je gebruik van wenst te maken.

Al deze functie's hebben wij zelf ontwikkeld, geprogrammeerd en in een bibliotheek beschikbaar. We zetten deze graag aan voor je zonder enige extra kosten. Zo maken wij een goede telefonische ingang voor je bedrijf waar mensen graag naar bellen.

Zijn er bijkomende kosten per minuut?

Ook dit is een belangrijke vraag. Is bellen onbeperkt ? Het komt vaak voor dat er bij gebruik van 078-nummers bovenop de abonnementskosten nog eens een tarief per minuut of seconde wordt berekend.

Wij sluiten je het liefst aan op een VoIP abonnement waar inkomend verkeer bij inzit. Wordt je heel veel gebeld doordat je loopt te adverteren op de radio en moeten we lijnen en capaciteit bijschakelen voor jouw nummer dan nemen we contact op om dit te bespreken. Zo kan je op een goedkope manier beginnen zonder zorgen.

Op onze tarieven pagina zie je de tarieven wat wij rekenen als provider. Je hebt al vanaf 9,95 per maand een mooi telefoonnummer en een VoIP pakket. Dit is een hele goede - en goedkope - VoIP oplossing bij de beste VoIP provider !

Belangrijk om te weten:

Eigen telefonie VoIP interconnect, eigen door ons ontwikkelde telefonie VoIP platform. Sinds 2000 actief en onafhankelijk. Zakelijke klanten beoordelen ons gevoel voor klantenservice en onze technische VoIP oplossingen met een 9.

Géén extra kosten bij de Belfabriek

De Belfabriek heeft er voor gekozen om een duidelijke en transparante tariefstructuur te hanteren. Alle extra opties, waaronder gesprekken opnemen en het implementeren van een welkomstboodschap of keuzemenu, zitten in het pakket inbegrepen.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: