Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VOIP Diensten Compleet | Unieke 15 Functies Inbegrepen

Wanneer u kies voor VoIP, kiest u niet simpelweg alleen maar voor bellen via het internet. U kiest voor de betrouwbaarheid, de kwaliteit en u verwacht hoogstwaarschijnlijk ook gebruik te kunnen maken van additionele functies. Dan is het goed om te realiseren, dat bij veel VoIP aanbieders de extra functies geen onderdeel uitmaken van het standaardpakket.

Afname van dergelijke functies is dan wel mogelijk, maar alleen tegen extra betaling. Een VoIP aansluiting die op het oog erg goedkoop is, kan zo onverwacht toch duur uitpakken. Bovendien is het verstandig om van tevoren te bekijken welke functies er allemaal beschikbaar zijn, dit verschilt namelijk sterk per aanbieder. Bij de Belfabriek zijn meer dan 15 verschillende functies bij het pakket inbegrepen, zonder extra kosten.

De meerwaarde van extra functies

Extra functies zijn niet alleen handig, in heel veel gevallen zijn ze essentieel om een optimale bereikbaarheid te garanderen. Denk bijvoorbeeld eens aan een keuzemenu. Een keuzemenu zorgt ervoor dat bellers eerst een keuze kunnen maken uit verschillende opties, zodat zij sneller direct bij de juiste contactpersoon uit kunnen komen. Voor het keuzemenu klinkt vaak een welkomsttekst bij professionele bedrijven. Dit is een kans om bellende klanten op een uniforme, beleefde en vriendelijke wijze welkom te heten en om uit te dragen waar uw bedrijf voor staat.

Eén van de meest gebruikte functies is het direct doorverbinden. Het bedrijfsnummer is bij VoIP immers een virtueel nummer, dat doorverbonden kan worden naar een vaste telefoon, maar ook naar een mobiele telefoon. Ideaal voor bijvoorbeeld startende of kleine bedrijven, waar niet altijd iemand aanwezig is. Naast deze functies, zijn er nog veel meer extra functies beschikbaar bij de Belfabriek, waarbij alle extra functies inbegrepen zijn in het abonnement, zonder extra kosten.

Unieke extra functies bij de Belfabriek

De Belfabriek heeft naast de vele standaardfuncties, ook een aantal unieke extra functies. Deze functies zijn er allemaal op gericht om de mogelijkheden nog verder te vergroten, om een zo optimaal mogelijk contact met uw klanten mogelijk te maken. Het gaat daarbij om de volgende functies:

  • Belstatistieken per mail: uitgebreide statistieken waarbij binnenkomende gesprekken op uw telefoonnummer geheel doorgemeten kunnen worden en per mail worden verstuurd.

  • Telefoongesprekken opnemen (in jargon voicelog): het opnemen van telefoongesprekken, bijvoorbeeld voor trainingsdoeleinden.

  • Apps: mobiele apps om snel de instellingen van uw telefoonnummer aan te passen.

  • Een SMS-tool: eenvoudig en snel sms’jes verzenden naar groepen klanten.

  • Piekverkeer opvang: een plotselinge grote toestroom van bellende klanten opvangen, bijvoorbeeld na een grote marketingcampagne.

  • Een webhook: voor de technisch onderlegde klanten, zelf scripts draaien om instellingen te wijzigen.

  • Statistieken: bijhouden of u de door u opgestelde doelen voor bijvoorbeeld bereikbaarheid behaalt.

Ook alle unieke extra functies zijn gratis inbegrepen in de Belfabriek VoIP dienst.Hoe nu verder? Besluit welk nummer u wilt voor uw onderneming. Landelijke nummers zijn mogelijk zoals 0800, 078 en ook alle denkbare lokale telefoonnummers van België (02, 03, voor iedere stad, dorp en gehucht van Vlaanderen en Wallonië) en internationaal gezien alle belangrijke landen (Duitsland, Frankrijk, Amerika, enzovoort). Heeft u al een nummer en wilt u dit behouden? Geen probleem, nummer portering is mogelijk bij de Belfabriek. Bij alle door Belfabriek aangeboden nummers zijn bovengenoemde VOIP diensten inbegrepen.

Gerelateerde artikelen:

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: