De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Effectief thuiswerken i.c.m. VOIP telefooncentrale [how to]

Gepubliceerd in Klantcontact kennisbank

Thuiswerken. Sommige mensen zijn er gek op. Andere mensen worden er gek van. Maar nu het Coronavirus genadeloos toeslaat, is er vaak geen keuze. Thuiswerken is een keiharde noodzaak. Maar hoe borgt u de bereikbaarheid als medewerkers op verschillende plekken werken? En hoe gaat u om met collega’s die soms wel en soms niet bereikbaar zijn, bijvoorbeeld omdat de kids over de keukentafel sprinten?

Deze pagina helpt u thuiswerken goed in te richten, zodat uw organisatie ‘gewoon’ bereikbaar blijft. Dat doen we dit keer aan de hand van veelgestelde vragen over thuiswerken. Meer inspirerende voorbeelden van thuiswerken? Hier vindt u actuele info over onze openingstijden en het toewijzen van virtuele thuiswerk nummers. Hier leest u hoe we binnen één werkdag een virtueel callcenter voor de thuiswerkers van Stichting Humanitas opzetten. En hier stellen we een Corona crisislijn van KPMG aan u voor. Thuiswerken is momenteel een ‘moetje’, maar met de juiste thuiswerk oplossing wordt het een hele prettige ervaring. Misschien willen uw thuiswerkers straks helemaal niet meer naar kantoor! ;-)

Case

U heeft een telefoonnummer met telefooncentrale. Al uw toestellen staan op de kantoorlocatie. Maar uw medewerkers moeten thuiswerken. Hoe zorgt u ervoor dat klanten u toch goed kunnen bereiken?

Oplossing

De Belfabriek zet een nieuw, virtueel nummer voor u op. Uw ‘gewone’ nummer wordt daarnaartoe doorgeschakeld. Ons platform zet bellers één op één door naar beschikbare thuiswerkers. Namelijk naar hun mobiele nummers. Klaar! Er is ook een alternatief; u kunt uw telefoonnummer naar ons verhuizen. Beide opties zijn ideaal voor thuiswerken en optimaliseren de bereikbaarheid.

Case

U wilt met een groep vrijwilligers een (nood)hulplijn opzetten. Die medewerkers werken vanuit huis.

Oplossing

Kies eerst of u wilt dat bellers gratis contact opnemen (0800) of tegen lokaal tarief info bij uw thuiswerkers inwinnen (078). Vraag een nummer aan via onze webshop of door te bellen naar 0800-77 899. Geef een lijst met thuiswerkers en hun (mobiele) nummers door. Wij bouwen dan een thuiswerk belgroep en schakelen telefoontjes naar de leden (uw thuiswerkers) door. Die thuiswerkers kunnen zich via onze app makkelijk aan- en afmelden. Bijvoorbeeld als zij een dag niet bereikbaar zijn om voor de kinderen te zorgen. Thuiswerken met behoud van flexibiliteit dus!

Case

U wilt een nieuw nummer, speciaal voor deze periode van thuiswerken.

Oplossing

Zoek een mooi nummer uit in onze webshop. Kies dan uit de vele (kosteloze!) opties die thuiswerken makkelijk maken, zoals een wachtrij, welkomsttekst, keuzemenu (enzovoorts). Onze medewerkers registreren en activeren het thuiswerk nummer. Dat gaat snel, want wij werken ook ‘s avonds en in het weekend. Uw thuiswerk nummer is dus binnen enkele werkdagen in de lucht, inclusief alle opties die thuiswerken faciliteren.

Meer weten over thuiswerken en hoe De Belfabriek u daarbij kan ondersteunen? Bel 0800-77 899 of verdiep u in onze thuiswerk oplossingen voor webshops, artsen of webwinkels.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: