Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
5 redenen om een servicenummer aan te vragen (image)

5 redenen om een servicenummer aan te vragen

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Heeft u er wel eens aan gedacht om een servicenummer aan te vragen? Met de aantrekkelijk geprijsde, complete pakketten van de Belfabriek zou de vraag eigenlijk niet meer zijn óf u een servicenummer neemt, maar wannéér.

Wij zetten graag voor u op een rijtje waarom onze klanten -variërend van eenmansbedrijven tot overheidsinstanties en multinationals- ervoor kiezen om een 0800-nummer of een 078-nummer aan te vragen.

1. Tot 15% meer respons

Een servicenummer ziet er stukken professioneler uit en dat moedigt uw (potentiële) klanten aan om u te bellen. Een 0800-nummer of 078-nummer aanvragen met de mogelijkheid tot naambellen, maakt het makkelijker te onthouden. Het resultaat mag er zijn: tot 15% meer respons in uw campagnes.

2. Landelijke uitstraling

Een lokaal nummer kan klanten van buiten de regio ervan weerhouden om u te bellen. Bij een servicenummer is niet te herleiden waar u gevestigd bent. En ook al zouden klanten dit weten, een 0800- of 078-nummer heeft een landelijke uitstraling. Omdat u de eindbestemming van dit nummer kunt bepalen, is een verhuizing of doorschakelen naar een andere telefoon geen enkel probleem. Zo hoeft u uw nummer nooit meer te wijzigen.

3. Kraakheldere verbindingen

Wij begrijpen hoe belangrijk een smetteloze verbinding met uw klanten is. Daarom hebben wij flink geïnvesteerd in de infrastructuur achter onze servicenummers. Dankzij de ISDN-lijnen van de Belfabriek zijn de telefoonverbindingen kraakhelder en storingsvrij. Dit klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar lang niet alle providers kunnen aan deze basisbehoefte voldoen.

4. Gratis extra’s

Bij de Belfabriek hoeft u geen offerte aan te vragen. Waarom niet? Omdat elke klant bij ons hetzelfde bedrag betaalt. Allemaal beschikken ze over een groot pakket handige tools en uitbreidingen waar andere providers graag hoge bedragen voor vragen. Doordat wij grootschalig te werk gaan kunnen wij allerlei extra’s cadeau geven:

5. Voordelig en transparant tarief

Bij de Belfabriek een servicenummer aanvragen kost maar € 45,- per maand. Dat levert op jaarbasis een besparing op van maar liefst € 360,- ten opzichte van een provider als KPN-SNT. Doordat u niet extra hoeft te betalen voor de faciliteiten die we hierboven noemden, weet u precies waar u aan toe bent. Voor zeer individuele en speciale wensen bieden wij graag een oplossing op maat.

Vraag uw nummer online aan

Overtuigd van de voordelen? Een 0800-nummer aanvragen of een 078-nummer aanvragen is zo gepiept. Bekijk daarom meteen of uw naamnummer nog beschikbaar is, of kies uit één van onze mooie nummers. Onze servicenummershop is uw eerste stap naar een nieuw nummer dat de relatie met uw klanten verbetert.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: