Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   5 redenen om een servicenummer aan te vragen

   Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

   Heeft u er wel eens aan gedacht om een servicenummer aan te vragen? Met de aantrekkelijk geprijsde, complete pakketten van de Belfabriek zou de vraag eigenlijk niet meer zijn óf u een servicenummer neemt, maar wannéér.

   Wij zetten graag voor u op een rijtje waarom onze klanten -variërend van eenmansbedrijven tot overheidsinstanties en multinationals- ervoor kiezen om een 0800-nummer of een 078-nummer aan te vragen.

   1. Tot 15% meer respons

   Een servicenummer ziet er stukken professioneler uit en dat moedigt uw (potentiële) klanten aan om u te bellen. Een 0800-nummer of 078-nummer aanvragen met de mogelijkheid tot naambellen, maakt het makkelijker te onthouden. Het resultaat mag er zijn: tot 15% meer respons in uw campagnes.

   2. Landelijke uitstraling

   Een lokaal nummer kan klanten van buiten de regio ervan weerhouden om u te bellen. Bij een servicenummer is niet te herleiden waar u gevestigd bent. En ook al zouden klanten dit weten, een 0800- of 078-nummer heeft een landelijke uitstraling. Omdat u de eindbestemming van dit nummer kunt bepalen, is een verhuizing of doorschakelen naar een andere telefoon geen enkel probleem. Zo hoeft u uw nummer nooit meer te wijzigen.

   3. Kraakheldere verbindingen

   Wij begrijpen hoe belangrijk een smetteloze verbinding met uw klanten is. Daarom hebben wij flink geïnvesteerd in de infrastructuur achter onze servicenummers. Dankzij de ISDN-lijnen van de Belfabriek zijn de telefoonverbindingen kraakhelder en storingsvrij. Dit klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar lang niet alle providers kunnen aan deze basisbehoefte voldoen.

   4. Gratis extra’s

   Bij de Belfabriek hoeft u geen offerte aan te vragen. Waarom niet? Omdat elke klant bij ons hetzelfde bedrag betaalt. Allemaal beschikken ze over een groot pakket handige tools en uitbreidingen waar andere providers graag hoge bedragen voor vragen. Doordat wij grootschalig te werk gaan kunnen wij allerlei extra’s cadeau geven:

   5. Voordelig en transparant tarief

   Bij de Belfabriek een servicenummer aanvragen kost maar € 45,- per maand. Dat levert op jaarbasis een besparing op van maar liefst € 360,- ten opzichte van een provider als KPN-SNT. Doordat u niet extra hoeft te betalen voor de faciliteiten die we hierboven noemden, weet u precies waar u aan toe bent. Voor zeer individuele en speciale wensen bieden wij graag een oplossing op maat.

   Vraag uw nummer online aan

   Overtuigd van de voordelen? Een 0800-nummer aanvragen of een 078-nummer aanvragen is zo gepiept. Bekijk daarom meteen of uw naamnummer nog beschikbaar is, of kies uit één van onze mooie nummers. Onze servicenummershop is uw eerste stap naar een nieuw nummer dat de relatie met uw klanten verbetert.

   Gerelateerde artikelen:

   Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)