De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Wat is een 050 telefoonnummer? Zonenummer Brugge uitgelegd

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Welke gemeente heeft zonenummer 050?

Het zonenummer 050 hoort bij Brugge.

Wat kost het om naar een 050 telefoonnummer te bellen?

050 nummers kunnen tegen lokaal vast tarief gebeld worden net als ieder ander lokaal vast nummer. Het zit dus altijd in je belbundel inbegrepen.

Kan een 050 nummer ook vanuit het buitenland gebeld worden?

Jazeker ! Een 050 nummer is ook vanuit het buitenland goed bereikbaar.

Hoe kan ik de eigenaar van een 050 nummer vinden?

Voor dit doeleinde kun je onze nummer zoekmachine gebruiken die wij aanbieden voor alle soorten Belgische nummers waaronder zonenummer 050. Je voert het 050 nummer in (of een ander telefoonnummer), je klikt op de zoekbutton en je krijgt direct een zoekresultaat met daarin de meest belangrijke gegevens. Wie is de operator van dit 050 nummer en ook: sinds wanneer is dit 050 nummer toegekend. Je ziet ook het Kamer van Koophandel nummer van de eigenaar en de vestigingsplaats. Let op: de eigenaar is de operator van het nummer. Dus niet de uiteindelijke nummergebruiker (de klant van de operator).

Je ziet met deze informatie dus wie het nummer technisch beheert. Daar zijn veel mensen vaak naar op zoek. Ben je op zoek naar de uiteindelijke nummergebruiker van het nummer dan kan je het beste Googlen.

Kan ik ook een 050 nummer registreren?

Jazeker ! Je kunt eenvoudig online een 050 nummer aanvragen via Belfabriek. We kunnen dit 050 telefoonnummer voor je activeren en de gesprekken doorschakelen naar je mobiel of naar je kantoortoestel. Dit is binnen 1 dag geregeld.

Het nummer is gekoppeld aan deze regio. Als je gaat verhuizen binnen de regio kan je het 050 telefoonnummer houden. Ga je buiten de regio vestigen dan verlies je het 050 nummer. Wil je flexibel blijven en is de regio uitstraling niet heel belangrijk voor je kies dan voor een 078-nummer.

Waarom zou ik een Brugge 050 nummer kiezen ?

Door een 050 nummer vast te leggen voor jouw onderneming toon je op een natuurlijke manier je bedrijfsbinding met de regio. Het wekt vertrouwen. Het voegt karakter toe aan jouw bedrijfsimago. En vergis je niet: ook in tijden van live chats op websites en sociale media is de telefoon nog steeds het meest populaire communicatiekanaal. Een 050 telefoonnummer kan een sterk wapen zijn in het marketing en branding arsenaal van jouw bedrijf. Het nummer komt terug op je visitekaartje, de auto van de zaak, je pand en je website !

Waarom zou ik dit zonenummer registreren bij Belfabriek?

Allereerst kan je bij Belfabriek zelf je eigen 050 nummer kiezen. Dit kan een mooi makkelijk te onthouden telefoonnummer zijn. Hier rekenen wij géén extra kosten voor.

Verdere voordelen van het registreren van een 050 nummer via Belfabriek zijn:

  • Alle optionele functies zoals gespreksopname, keuzemenu en wachtrij zijn inbegrepen.

  • Gebruiksvriendelijke app voor Android en iOS.

    Geen nieuwe hardware of telefoons nodig.

  • Je kunt inkomende gesprekken beantwoorden vanaf elke telefoon. Zo kan je ook eenvoudig je zakelijke telefoonnummer doorschakelen naar je mobiel.

  • Wij zijn sinds 2000 actief als telefoonmaatschappij in België. Wij hebben een eigen interconnectie en onze eigen telefonie platform geheel zelf ontwikkeld. Wij zijn dus geen reseller en zijn niet afhankelijk van derden. Je doet rechtstreeks zaken met de telefoonmaatschappij in België die zich richt op de zakelijke markt.

Heb je nog vragen? Neem gratis contact met ons op via 0800-77 899 ! Of leg direct je eigen 050 nummer vast voor een perfecte bereikbaarheid !

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: