Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Zakelijke Telefooncentrale met Virtueel Callcenter

Slimme ondernemers regelen hun telefonie eenvoudig met onze app !

Personaliseer je telefooncentrale met je eigen bedrijfslogo en bedrijfskleur

Personaliseer je telefooncentrale met je bedrijfslogo en bedrijfskleur

Gebruikersinstellingen

Elke collega kan een foto uploaden en aangeven op welk telefoontoestel men bereikbaar is.

Dit kan zowel een vast als mobiel toestel zijn. In elk Europees land.

Voeg eenvoudig nieuwe collega's toe

Krijg je meer binnenkomende telefoongesprekken?

Voeg eenvoudig collega's toe aan je virtuele callcenter zodat je altijd bellers snel genoeg te woord kan staan.

Zet je bereikbaarheid aan of uit

Ben je even buiten voor lunch? Of in een meeting?

Stel eenvoudig in of je beschikbaar bent of niet om telefoonoproepen te beantwoorden.

Overzicht

Zie in 1 oogopslag wie er beschikbaar is om de telefoon te beantwoorden en in welke volgorde oproepen verdeeld worden.

Maak zo met je collega's eenvoudig een virtueel callcenter aan!

Demo starten

Met de volledig functionele demo kunt u de online telefooncentrale uitproberen.

Instructies

Nadat u op de onderstaande knop heeft gedrukt wordt er een demo telefoonnummer aan u toegewezen en komt u op uw eigen volledig functionele teampagina.

Belangrijk

Bookmark de pagina waar u op terecht komt, zodat u deze later opnieuw kunt oproepen.

De voordelen in het kort

Minimaliseer de wachttijd

Wie het eerst komt, die het eerst maalt. De verdeling van bellers volgens dit systeem houdt de gemiddelde wachttijd voor bellers zo kort mogelijk.

Bouw een virtueel team medewerkers

Waar je collega's zich ook bevinden: ze worden allemaal onderdeel van het virtuele callcenter en kunnen zich aan en afmelden via de app of webpagina.

Virtueel verdeling

Ook voor jouw telefonische medewerkers is het virtueel callcenter een uitkomst: de distributie van gesprekken maakt het te woord staan van bellers een gezamenlijke inspanning.

IJzersterke combinaties

Samen met de aan/afmeld functionaliteit rinkelt de telefoon alleen bij aangemelde collega's. En gecombineerd met de openingstijdenkalender ben je maximaal bereikbaar voor bellers.

Profiteer van krachtige functies

Op zichzelf is het virtueel callcenter al indrukwekkend, maar in combinatie met enkele van de andere functies zoals gesprekken opnemen of wachtrij die je bij Belfabriek krijgt biedt jij bellers een ervaring waar je de concurrent het nakijken mee geeft !

Alle extra functionaliteiten van Belfabriek kunnen op elk gewenst moment geactiveerd worden. Je bepaalt zelf wanneer de tijd rijp is. Op die manier groeit een telefoonnummer van Belfabriek met jou en jouw organisatie mee !

Veelgestelde vragen:

Bij een virtueel callcenter programmeer je 1 belteam van mensen die beschikbaar zijn om inkomende gesprekken van thuiswerkers, collega's op kantoor of onderweg en partners te beantwoorden. Een virtueel callcenter bevindt zich in de cloud, niet in een fysiek kantoor. Je kunt oproepen overal vandaan beantwoorden.

Je kunt eenvoudig een virtueel callcenter opzetten door telefoonnummers te verzamelen van mensen die inkomende gesprekken voor je willen beantwoorden. Voer al deze nummers in op je virtuele callcenter pagina en wij verdelen de inkomende gesprekken over deze telefoonnummers. Iedereen kan eenvoudig zijn eigen beschikbaarheid instellen. Zo weten we altijd precies naar wie we gesprekken wel en niet kunnen doorschakelen.

We hebben ons virtuele callcenter zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Alle medewerkers kunnen zichzelf op een speciale webpagina instellen als beschikbaar of niet beschikbaar om oproepen te ontvangen. Dit maakt het instellen van de telefoniekant snel en eenvoudig. Je kunt gespreksnotities opnemen in je eigen software die je daarvoor al gebruikt. We kunnen ook een koppeling opzetten met behulp van een webhook.

Ons virtuele callcenter werkt ook met mobiele telefoons en vaste lijnen. Je bent dus niet afhankelijk van een werkende internetverbinding. Hierdoor kun je nieuwe medewerkers snel aansluiten op je virtuele callcenter en kun je voorkomen dat gesprekken verloren gaan. Je kunt bijvoorbeeld snel een groep mensen te woord staan voor klantenservice of een helpdesk.

Wij zijn een telefoonbedrijf en leveren geen callcentermedewerkers of -agenten. Met onze software kun je snel je eigen virtuele team van mensen samenstellen om vanuit huis te werken en inkomende gesprekken voor je te beantwoorden.

Er is geen limiet aan het aantal gesprekken dat je nieuwe virtuele callcenter kan afhandelen. Als je een groot aantal gesprekken verwacht, bijvoorbeeld door een promotiecampagne of een noodgeval, laat het ons dan weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden wat betreft capaciteit en monitoring.

Ja, dat kunnen we! Wij kunnen je helpen bij het opzetten en beheren van je virtuele callcenter. We werken ook met je samen om het inkomende belverkeer en de afhandeling ervan in de gaten te houden. We worden vaak ingeschakeld bij noodgevallen en grote bereikbaarheidsproblemen en hebben veel ervaring met virtuele callcenters. Omdat we onze eigen software schrijven, kunnen we ook snel wijzigingen aanbrengen als dat nodig is.

We kunnen je huidige telefoonnummer overzetten naar onze software voor virtuele callcenters of je een nieuw zakelijk telefoonnummer geven dat je kunt gebruiken. Beide opties werken perfect met ons virtuele telefoonsysteem.

We leveren al sinds 2000 virtuele callcenters aan bedrijven en organisaties. Sinds de uitbraak van Corona is het gebruik van virtuele callcenters sterk toegenomen om met name thuiswerkers in staat te stellen inkomende gesprekken te beantwoorden.

Wij ondersteunen alle soorten telefoonsystemen. We routeren inkomende gesprekken naar telefoonnummers, ongeacht de interface, het telefoonsysteem of het merk van de gebruikte telefoon. Dit zorgt er ook voor dat onze virtuele callcenter software zeer stabiel is en je niet afhankelijk bent van 1 platform.

We kunnen alle gesprekken opnemen, zodat je ze later kunt beluisteren en de prestaties tussen agenten kunt vergelijken of de klantervaring kunt verbeteren.

Ons virtuele callcenter is geoptimaliseerd voor inkomende gesprekken. Als je een groot aantal uitgaande gesprekken moet voeren, moet je kijken naar speciale software voor uitgaande gesprekken.

In geval van nood of een ramp kan een virtueel callcenter dezelfde werkdag nog aan de slag. Als je de mobiele telefoonnummers hebt van enkele medewerkers die telefoontjes kunnen beantwoorden, kunnen we meteen beginnen. Nieuwe medewerkers kunnen stap voor stap worden toegevoegd.

Natuurlijk kan dat! Onze software voor virtuele callcenters wordt gebruikt door bedrijven met 2 tot 2000 werknemers. Alles is gebaseerd op snelle en intelligente gespreksroutering op basis van beschikbaarheid.

In je online dashboard kun je alle statistieken van het belverkeer zien. Je kunt ze ook downloaden om je eigen filters en bewerkingen toe te passen.

We hebben integratie met de meeste CRM-pakketten, zodat klanten kunnen worden herkend aan hun telefoonnummer en gespreksnotities in het CRM-pakket kunnen worden opgeslagen.

Een virtueel contactcenter is er een die ook andere vormen van communicatie afhandelt, zoals e-mail en chat. Onze software richt zich uitsluitend op het afhandelen van inkomende telefoongesprekken.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten:

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon