De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Telefoonnummer Londen

Gepubliceerd in Internationale nummers kennisbank

De op vijf na grootste economie ter wereld is die van het Verenigd Koninkrijk (Groot-Brittannië en Noord-Ierland). Geen wonder dat u met uw bedrijf wilt uitbreiden naar de hoofdstad Londen, zelfs ondanks Brexit.


Maar hoe pakt u dat logistiek aan? Een lokaal kantoor, zeker binnen Londen, vergt een flinke investering en is in de beginfase misschien niet eens nodig. Toch is het voor klanten in Londen wenselijk dat u goed bereikbaar bent om vragen te stellen of een aankoop te doen. Een Engelstalige website met een telefoonnummer ver weg is dan een afknapper.
Met een 204 netnummer dat bij Londen hoort geeft u deze markt waar het om vraagt. U laat zien dat u de lokale gebruiken kent en uw klanten bedient volgens de lokale verwachtingen. Uw bedrijf laat zien dat het betrokken is en komt veel betrouwbaarder over. Bovendien biedt een lokaal telefoonnummer een gunstiger beltarief, wat bellen extra aantrekkelijk maakt.


Beschikbare telefoonnummers in Londen


Belfabriek stond in Europa al bekend om een breed aanbod van telefoonnummers in Duitsland, Nederland en België, maar wist u dat wij ook telefoonnummers van vrijwel elke stad in Europa kunnen aanbieden? Eén van die steden is Londen. En dat is nu net een van de populairste telefoonnummers onder onze klanten.

Welk kengetal heeft Londen?

Zoals al eerder in dit artikel is vermeld, is het kengetal van Londen 204. Andere variaties die je kunt tegenkomen zijn 203, 207 en 208.


Geschiedenis van telefoonnummers in Londen


Rond de eeuwwisseling besloot de Britse telecom-autoriteit Ofcom dat alle Londense telefoonnummers met (0)20 moesten beginnen. In 2000 werden de telefoonnummers 0207 en 0208 geïntroduceerd. In 2005 werd ook 0203 toegevoegd. Deze nummergroepen waren voldoende om tot 2019 aan de vraag te voldoen. Londen had een tekort aan telefoonnummers. Daarom introduceerde Ofcom 204 telefoonnummers. Op dit moment bestaan er ongeveer 30 miljoen 0203, 0207, 0208. Er zijn 10 miljoen mogelijke telefoonnummers per reeks. Zoals u zich kunt voorstellen, zijn de meeste gemakkelijk te onthouden telefoonnummers in die reeksen al lang vastgelegd.


Omdat 0203, 0207, 0208 telefoonnummers opraken, kan Belfabriek deze niet aanbieden.
Geen teleurstelling. De nieuwste toevoeging 0204 kan via Belfabriek worden geregistreerd. Wij kunnen u helpen met het registreren van uw gewenste 0204 telefoonnummer. Dit kan een telefoonnummer zijn dat gemakkelijk te onthouden is voor uzelf en uw klanten (mits het nog niet geregistreerd is). Laat ons u helpen uw ideale 0204-telefoonnummer voor Londen te registreren.


Nationale alternatieven


Voor het geval u niet gebonden wilt zijn aan alleen Londen. Overweeg dan nationale telefoonnummers. Deze telefoonnummers spreken klanten aan van Brighton tot Belfast.


Gratis 0808 telefoonnummers


Een 0808 nummer is een telefoonnummer dat gratis is voor de beller, zolang die persoon vanaf een vaste lijn belt. Wanneer iemand een 0808-nummer in het Verenigd Koninkrijk belt vanaf een mobiele telefoon, zal de beller een minimaal bedrag in rekening worden gebracht. Hoe hoog die kosten precies zijn, hangt af van de provider. Sommige mobiele providers in het Verenigd Koninkrijk rekenen zelfs helemaal geen minuuttarief meer voor oproepen naar bijvoorbeeld NGO's.


De 0808 telefoonnummers zijn niet gebonden aan een bepaalde stad of regio. Omdat het gratis of op zijn minst goedkoop is voor bellers, pakken ze graag de telefoon om u te bellen. Een gratis nummer is uitstekend te gebruiken als loss leader voor organisaties waar telefoontjes vaak leiden tot verkoop, reserveringen, offerteaanvragen of donaties. Voorbeelden zijn pizzeria's, taxibedrijven en liefdadigheidsinstellingen.


Nationale 030-nummers


Nummers die beginnen met 030 zijn niet-geografische nummers met een lokaal tarief. Dit is het Britse equivalent van 078 nummers zoals men die kent in België , en 085 in Nederland. Dit tarief is hetzelfde voor abonnees met een vaste lijn als met een mobiele telefoon.
De 030-nummers vallen meestal ook binnen abonnementen met een vast aantal belminuten, zodat veel bellers dit als een 'gratis' nummer zullen beschouwen. Dit maakt 030-nummers tot een aantrekkelijk alternatief voor een 0808-nummer.


Veel extra's


Welk(e) Brits(e) nummer(s) u ook kiest, bij Belfabriek geniet u van een heleboel gratis extra's. Dankzij ons Interactive Voice Response (IVR)-systeem kunnen we uw nummer in Londen naar elk toestel ter wereld porteren. Zo kunt u gemakkelijk inkomende oproepen afhandelen van waar u zich ook bevindt. Dat is wel zo prettig als het nog wat te vroeg is voor een fysiek kantoor in het Verenigd Koninkrijk.


De IVR maakt het mogelijk om veel functies te koppelen aan uw telefoonnummer in de UK. Sterker nog, wij maken optimaal gebruik van die mogelijkheid. Met onze extra functies verbetert u niet alleen de ervaring van uw bellers en creëert u dus extra goodwill, maar leert u ook hoe u het maximale uit uw telefoonafdeling kunt halen. Concreet krijgt u de volgende extra's bij uw UK-nummer.


Belstatistieken


Mijn Belfabriek is een uitgebreid statistieken dashboard dat u toont hoeveel inkomende oproepen u hebt gehad, wat de drukste uren zijn, van welke nummers u het vaakst wordt gebeld, enzovoort. De statistieken worden live geüpdatet, zodat u bijvoorbeeld meteen meer personeel kunt inzetten als de druk daarom vraagt.

Wachtrij


Wat als al uw medewerkers bezet zijn? De wachtrij speelt de muziek van uw keuze en vertelt bellers periodiek hoeveel er voor hen staan te wachten. Als de wachtrij te lang is, kunt u hen vragen een boodschap achter te laten.


Digitaal antwoordapparaat


Ook gratis is de digitale antwoordapparaatfunctie. Bellers kunnen een bericht achterlaten en u ontvangt onmiddellijk een e-mail met de link naar de audio-opname. Dus als u wilt, kunt u meteen actie ondernemen en terugbellen.


Keuzemenu


Bellers kunnen uiteenlopende vragen hebben. Met een keuzemenu kunt u ze snel doorverbinden met de juiste afdeling en de juiste persoon. Het keuzemenu creëert rust op uw afdeling en voorkomt onnodig handmatig doorverbinden.


Gespreksopname


Hiermee kunt u elk telefoongesprek met uw Britse bellers terugluisteren (op legale wijze), wat ideaal is voor kwaliteitscontrole en het stellen van trainingsdoelen.


Registreer nu uw telefoonnummer in Londen


Meer dan een detail, een telefoonnummer is een communicatiekanaal waarmee u vragen beantwoordt, goodwill creëert, leads genereert en directe of indirecte verkoop scoort. Als alleen het beste voor u voldoende is, bent u bij ons aan het juiste adres.


Registreer vandaag nog uw professionele telefoonnummer in Londen en
binnen enkele dagen profiteert u van uw internationale bereik en de vele
extra's die ons cloud based telefoonsysteem biedt.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: