Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VOIP provider: de beste zakelijke VoIP in België

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

VoIP bellen wordt steeds aantrekkelijker voor het gebruik van zakelijke telefonie. Met VoIP-telefonie wordt er via het internet gebeld en is er de beschikking over vele opties en functies met betrekking tot het instellen van keuzemenu’s en andere optimaliseringen. VoIP staat voor Voice Over IP en is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen nieuwe trend. VoIP bestaat al vele jaren, maar is pas de laatste 5 jaar exponentieel toegenomen in populariteit omdat steeds meer bedrijven de toegevoegde waarde en de voordelen van VoIP inzien.

Belfabriek is de nummer 1 op het gebied van hosted VoIP

In België zijn er veel providers op de markt die en diensten verlenen op het gebied van VoIP. Belfabriek is de absolute nummer 1 op het gebied van zakelijke telefonie en VoIP bellen. Door als ondernemer te kiezen voor de VoIP-telefonie van Belfabriek, profiteer jij van de laagste kosten en de beste service op het gebied van zakelijke telefonie. Wij zijn de beste VOIP-provider omdat vele handige functies zoals call recording, welkom meldingen en een keuzemenu standaard zijn inbegrepen en in tegenstelling tot andere VoIP aanbieders geen extra kosten met zich mee brengen.

Bij Belfabriek geniet je van service op maat en de beste VoIP oplossing voor jouw bedrijf

Belfabriek kijkt graag samen met jou naar de mogelijkheden en activeert een mooi telefoonnummer op maat. Binnen de vele VoIP pakketten van Belfabriek vindt je altijd een pakket wat past bij jou bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een telefoonnummer met een landelijke uitstraling zoals een 078 nummer. Ook is het mogelijk om een 0800 nummer aan te schaffen. Bij Belfabriek activeer je niet alleen een telefoonnummer maar een totaalpakket. In deze pakketten zitten standaard opties voor keuzemenu’s, functies voor het opnemen van gesprekken en diverse doorschakel opties. Laat ons weten hoe jij je telefoonnummer wilt en wij maken deze binnen 1 werkdag gereed !

Gerelateerde artikelen:

Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)
020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: