Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

VOIP provider: de beste zakelijke VOIP in België

Gepubliceerd in Voice over IP artikelen

VOIP bellen wordt steeds aantrekkelijker voor het gebruik van zakelijke telefonie. Met VOIP-telefonie wordt er via het internet gebeld en is er de beschikking over vele opties en functies met betrekking tot het instellen van keuzemenu’s en andere optimalisering. VOIP staat voor Voice Over IP en is in tegenstelling tot wat veel mensen denken geen nieuwe trend. VOIP bestaat al vele jaren, maar is pas de laatste tien jaar exponentieel toegenomen in populariteit, omdat steeds meer bedrijven de toegevoegde waarde en de voordelen van VOIP inzien.

De Belfabriek is de nummer 1 op het gebied van hosted VOIP

In België zijn er relatief veel providers op de markt die bedrijven helpen en diensten verlenen op het gebied van VOIP. De Belfabriek is de absolute nummer 1 op het gebied van zakelijke telefonie en VOIP bellen. Door als bedrijf te kiezen voor de VOIP-services van Belfabriek, profiteert u van de laagste kosten en de beste service op het gebied van zakelijke telefonie. De Belfabriek is voor veel situaties de beste VOIP-provider, omdat vele nuttige functies zoals call recording, welkom meldingen en een keuzemenu standaard zijn inbegrepen en in tegenstelling tot andere VOIP aanbieders geen extra kosten met zich mee brengen.

Bij de Belfabriek geniet u van service op maat en de beste VOIP oplossing voor uw bedrijf

De Belfabriek kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden en geeft advies voor de beste telefonie oplossing voor uw bedrijf. Binnen de vele VOIP pakketten van Belfabriek zit nogal wat verschil. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een telefoonnummer met een landelijke uitstraling zoals een 078 nummer. Ook is het mogelijk om een 0800 nummer aan te schaffen. Bij de Belfabriek neemt u echter niet alleen een telefoonnummer af, maar een totaalpakket. In deze pakketten zitten opties voor keuzemenu’s, functies voor het opnemen van gesprekken en diverse doorschakel opties. Door gebruik te maken van de VOIP services van de Belfabriek, kiest u voor kwaliteit, een verbeterde service en de mogelijkheid om te besparen op uw personeelskosten.

Gerelateerde artikelen:

Belgacom stopt met ISDN. Moet ik nu mijn ISDN centrale vervangen? (image)