De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

VoIP Pakket | All-in VoIP Pakketten incl. 19 nuttige functies

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Wanneer u overweegt om over te stappen op VoIP gaat u waarschijnlijk verschillende VoIP aanbieders vergelijken. Dat is verstandig, want er zijn nogal wat verschillen. VoIP is vaak al veel voordeliger dan een ouderwetse telefooncentrale, maar VoIP providers bieden zeer diverse pakketten aan. Daarbij is het eerder regel dan uitzondering dat voor veel extra opties ook extra betaald moet worden. Bij de Belfabriek houden we het graag simpel. We hebben er daarom voor gekozen om vrijwel alle opties altijd inclusief te maken. Zo ontstaat een VoIP pakket waarbij u alles in één krijgt.

De extra opties van de Belfabriek

Alle extra opties in het pakket van de Belfabriek zijn er haast teveel om op te noemen. Belangrijk zijn bijvoorbeeld de welkomstboodschap en het keuzemenu. Dit is vaak het eerste wat bellende klanten horen en u kunt hiermee helemaal zelf bepalen hoe u klanten te woord wilt staan. Bovendien helpt u ze sneller door ze met het keuzemenu direct naar de juiste medewerker door te verbinden.

Onder artsen is het digitale antwoordapparaat populair. Hiermee kunnen patiënten die voor herhaalvoorschriften bellen bestellingen doorgeven, zonder daarmee de telefonistes te belasten. Met de SMS tool van de Belfabriek kunt u vanaf uw desktop sms-berichten sturen naar één of meerdere klanten. En met gebruik van een bel filter houdt u uw toestel vrij voor belangrijke gesprekken, door bepaalde nummers tijdelijk te blokkeren.

In totaal zitten er 19 extra opties in het VoIP pakket van de Belfabriek. Alle opties zijn ontworpen om u nog beter te ondersteunen om een perfecte bereikbaarheid voor uw klanten te creëren.

Extra opties, maar niet extra betalen

Verborgen kosten zijn voor niemand leuk. Bij de Belfabriek zitten alle 19 extra opties zonder extra kosten inbegrepen in het scherpe maandelijks bedrag dat u betaalt voor het VoIP pakket. Zijn er extra functies die niet in het pakket zitten, maar die u wel zou willen? Dan biedt de Belfabriek maatwerk. In overleg kan een dergelijke functie vaak speciaal voor u gemaakt worden.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: