Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Virtueel telefoonnummer België | overzicht van alle mogelijkheden

Bij Belfabriek kan je verschillende telefoonnummers aanvragen. Hieronder een overzicht van deze nummers en wat de belangrijkste eigenschappen daarvan zijn. Wat voor alle nummers geldt is dat deze ook werken met je bestaande telefoons en om die reden niet speciaal nieuwe telefoons nodig zijn om te kunnen functioneren.

0800-nummers

Wanneer je de klanten wilt assisteren zonder dat zij daarvoor dienen te betalen kan je 0800-nummers gaan gebruiken. Dit zorgt er voor dat klanten al een positieve indruk van jouw bedrijf krijgen. Ze voelen zich op geen enkele manier belemmerd om de klantenservice te bellen wanneer er geen kosten aan zijn verbonden. Deze optie is dan ook erg klantvriendelijk.

078-nummers

Wanneer we het hebben over 078-nummers, dan hebben we het over landelijke, nationale telefoonnummers die men vanuit heel België tegen normaal, lokaal tarief kan bellen. Dit zit al in de belbundel bij de beller inbegrepen. Deze optie is een veel gevraagde oplossing voor webshops, kleine ondernemers en landelijke organisaties.

Lokale nummers

Belgische lokale nummers kan je aanvragen voor de gemeente waar je kantoor gevestigd is. Je krijgt hiermee een sterke lokale uitstraling wat zeker bij bepaalde diensten erg goed kan werken. Hiermee kan je vertrouwen wekken bij potentiële klanten die in die regio wonen.

Buitenlandse telefoonnummers

Voor buitenlandse nummers geldt min of meer hetzelfde als voor de lokale nummers, maar dan internationaal. Stel dat je in België bent gevestigd, maar graag de Nederlandse markt zou willen veroveren. Dan is het verstandig om een Nederland telefoonnummer aan te vragen, ook wanneer het bedrijf nog geen locatie in Nederland heeft.

Vragen of direct een nummer registreren ? Bel ons op 0800-77 899 !

Gerelateerde artikelen:

020-nummers in Amsterdam. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland. De gemeente Amsterdam is naar inwonertal de grootste gemeente.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: