Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Virtueel telefoonnummer België | overzicht mogelijkheden

   Bij Belfabriek kunt u verschillende virtuele telefoonnummers aanvragen. Hieronder kunt u een overzicht vinden van deze type virtuele nummers en wat de meest voor de hand liggende eigenschappen daarvan zijn. Wat voor alle nummers geldt is dat deze dus virtueel zijn en om die reden geen hardware nodig hebben om te kunnen functioneren. Het is dus niet noodzakelijk om telefoonapparatuur aan te schaffen aangezien de telefoontjes via het internet binnen kunnen komen. Ook is het mogelijk om de gesprekken door te sturen naar mobiele telefoons.

   0800-nummers

   Wanneer u uw klanten wilt assisteren zonder dat zij daarvoor dienen te betalen dient u 0800-nummers te gaan gebruiken. Dit zorgt er onder andere voor dat klanten een positieve indruk van uw bedrijf krijgen. Ze voelen zich op geen enkele manier belemmerd om de klantenservice te bellen wanneer er geen kosten aan zijn verbonden. Deze optie is dan ook erg klantvriendelijk.

   U kunt 0800-nummers aanvragen die passen bij uw merknaam. Op mobiele apparaten gaan per cijfer drie of vier letters schuil. Bijvoorbeeld ABC onder het cijfer 2, TUV onder het cijfer 8 enzovoorts. Die combinatie kunt u gebruiken om een persoonlijk telefoonnummer te ontwikkelen. 0800-BELFABRIEK komt dan neer op 0800-2353227435. Samen met Belfabriek kunt u zien in hoeverre uw idee nog beschikbaar is.

   078-nummers

   Wanneer we het hebben over 078-nummers, dan kunt u deze zien als nummers die er uitzien als vaste telefoonnummers, maar welke u gewoon met uw mobiele telefoon kunt beantwoorden. De nummers worden daar heel gemakkelijk naar toe doorgeschakeld. Deze optie is een veel voorkomende oplossing voor webshops die uitsluitend zaken doen via het internet. Wanneer die webshops ook de buitenlandse markten verkennen, kunnen ze via de 078-nummers ook telefonisch worden gecontacteerd door de buitenlandse klanten.

   Lokale nummers

   Belgische lokale nummers kunt u niet alleen aanvragen voor de gemeente waarin uw bedrijf is gevestigd. U kunt ook nummers openen in andere gebieden. Daarmee lijkt het alsof u een vestiging heeft binnenin die specifieke regio, zonder dat dit het geval is. Hiermee kunt u vertrouwen wekken bij potentiële klanten die in die regio wonen.

   Buitenlandse nummers

   Voor buitenlandse nummers geldt min of meer hetzelfde als voor de lokale nummers, maar dan internationaal. Stel dat u in België bent gevestigd, maar graag de Duitse markt zou willen veroveren. Dan is het verstandig om een Duits telefoonnummer aan te vragen, ook wanneer uw bedrijf nog geen pand in Duitsland heeft. Er zijn in deze verschillende opties mogelijk, zowel het aanbieden van gratis nummers voor uw klanten, alsmede nummers waarvoor de klant dient te betalen.

   Gerelateerde artikelen:

   5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)