Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
SMS uw klanten via onze eenvoudige en snelle API (image)

SMS uw klanten via onze eenvoudige en snelle API

Gepubliceerd in Telefoonnummers

In een markt, waarin producten steeds meer op elkaar gaan lijken, kunnen bedrijven zich op één onderdeel duidelijk van de concurrentie onderscheiden: de dienstverlening. Klant-contact is daarbij van doorslag-gevend belang en kan via verschillende kanalen plaatsvinden. Eén van die kanalen is het SMS-bericht.

Al jaren kunnen Belfabriek klanten gebruik maken van onze SMS dienst: de SMS-Klapper. Via een handige web-interface kunnen zij eenvoudig berichten invoeren en versturen - nu, of op een later tijdstip - een adresboek met uitgebreide klant-organisatie mogelijkheden beheren, en nog veel meer.

In de afgelopen maanden merkten we dat er ruimte was voor verbetering. Vandaag kondigen wij dan ook trots onze nieuwe SMS API aan.

Dankzij deze nieuwe API kunnen klanten nu vanuit hun eigen software omgeving SMS’en sturen.

Het voordeel in de praktijk

Eén van onze klanten biedt haar klanten per telefoon informatie. Het bedrijf merkte dat bellers in toenemende mate om een bevestiging van deze informatie per SMS vroegen. Dankzij onze SMS API kan deze onderneming de tekstberichten vanuit haar eigen computersysteem verzenden: unieke berichten per klant of hetzelfde bericht naar een bepaalde groep (of alle) klanten.

De Belfabriek begrijpt dat elke onderneming andere wensen en eisen heeft. Daarom bieden wij API’s aan voor steeds meer van onze functionaliteiten. Naast onze Statistieken API en onze Agent Availability API, bieden wij daarom nu ook een SMS API aan.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: