De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
SMS uw klanten via onze eenvoudige en snelle API (image)

SMS uw klanten via onze eenvoudige en snelle API

Gepubliceerd in Telefoonnummers

In een markt, waarin producten steeds meer op elkaar gaan lijken, kunnen bedrijven zich op één onderdeel duidelijk van de concurrentie onderscheiden: de dienstverlening. Klant-contact is daarbij van doorslag-gevend belang en kan via verschillende kanalen plaatsvinden. Eén van die kanalen is het SMS-bericht.

Al jaren kunnen Belfabriek klanten gebruik maken van onze SMS dienst: de SMS-Klapper. Via een handige web-interface kunnen zij eenvoudig berichten invoeren en versturen - nu, of op een later tijdstip - een adresboek met uitgebreide klant-organisatie mogelijkheden beheren, en nog veel meer.

In de afgelopen maanden merkten we dat er ruimte was voor verbetering. Vandaag kondigen wij dan ook trots onze nieuwe SMS API aan.

Dankzij deze nieuwe API kunnen klanten nu vanuit hun eigen software omgeving SMS’en sturen.

Het voordeel in de praktijk

Eén van onze klanten biedt haar klanten per telefoon informatie. Het bedrijf merkte dat bellers in toenemende mate om een bevestiging van deze informatie per SMS vroegen. Dankzij onze SMS API kan deze onderneming de tekstberichten vanuit haar eigen computersysteem verzenden: unieke berichten per klant of hetzelfde bericht naar een bepaalde groep (of alle) klanten.

De Belfabriek begrijpt dat elke onderneming andere wensen en eisen heeft. Daarom bieden wij API’s aan voor steeds meer van onze functionaliteiten. Naast onze Statistieken API en onze Agent Availability API, bieden wij daarom nu ook een SMS API aan.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: