De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
5 redenen voor ZZP’ers om een servicenummer te gebruiken (image)

Hosted VoIP Zakelijk | Zakelijke telefonie ontzorgd

Gepubliceerd in Lokale telefoonnummers artikelen

Bent u aan het nadenken over een upgrade van uw zakelijke telefoonstructuur? Dan hebt u vast al over VoIP gehoord. VoIP is een moderne oplossing, die veel van de ongemakken die gepaard gaan met de traditionele telefoonlijn ongedaan maakt. Maar wat is VoIP precies? En wat is het verschil met hosted VoIP?

Wat is hosted VoIP?

Het Voice Over IP protocol wordt in het kort VoIP genoemd. Het komt erop neer dat een telefoongesprek omgezet wordt in een serie datapakketjes en vervolgens via het internet de beller en ontvanger met elkaar in contact brengt. Hier komt dus geen telefoonlijn aan te pas.

In tegenstelling tot zogeheten on-premise VoIP servers die op locatie staan, zorgt hosted VoIP ervoor dat de gehele VoIP telefonie service via de betrouwbare cloud van de Belfabriek wordt geleverd. Er hoeft dus geen rij met servers gebouwd en onderhouden te worden, want een hosted VoIP oplossing regelt alles voor u op afstand via de cloud. Daardoor is het aanschaffen van een hosted VoIP oplossing een snelle, eenvoudige en zeer goedkope keuze ten opzichte van de traditionele telefoonlijn of een on-premise VoIP oplossing.

Geen omkijken meer naar uw telefonische bereikbaarheid

U wilt te allen tijde bereikbaar zijn voor uw relaties en uw klanten. Tegelijkertijd wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan het installeren en onderhouden van uw telefoonoplossing. Hosted VoIP biedt het beste van beide. Hoewel u geen omkijken meer heeft naar uw telefoonstructuur, profiteert u bij de Belfabriek van de hoogste kwaliteit als het gaat om uw zakelijke hosted VoIP oplossing.

Alles wordt immers voor u geregeld. Zolang er een internetverbinding is, bent u bereikbaar. Al het onderhoud, de beveiliging en opslag wordt door de Belfabriek geregeld, zodat u zich volledig op uw bedrijf kunt richten.

Extra functies van hosted VoIP

Hosted VoIP biedt naast een uitstekende telefonische bereikbaarheid van hoge kwaliteit ook veel extra functies die helpen om de telefonische bereikbaarheid nog verder te verbeteren. Bij het zakelijke hosted VoIP abonnement van de Belfabriek zijn meer dan 15 extra functies inbegrepen, allemaal zonder extra kosten.

Tot deze extra functies behoren bijvoorbeeld de welkomstboodschap en het keuzemenu. Daarbij kunnen bellers welkom worden geheten op een uniforme manier die past bij uw bedrijf en vervolgens, dankzij het maken van een keuze, sneller doorverbonden worden aan de juiste persoon of afdeling.

Ook het opnemen van gesprekken voor trainingsdoeleinden, het automatisch doorverbinden naar mobiele nummers en het inschakelen van een antwoordapparaat zijn allemaal inbegrepen. Tot slot kunt u altijd de statistieken inzien en ontvangt u de bel statistieken doorlopend via de mail. Zo weet u steeds of de door u bepaalde doelstellingen behaald worden of dat er bijsturing nodig is.Overtuigd? De volgende stap is vaststellen welk soort nummer het best past bij uw organisatie. Wellicht heeft u al een nummer waar bestaande klanten vertrouwd mee zijn geraakt en uzelf eigenlijk ook. Middels nummer portering zoals dat heet in jargon kunt u uw oude vertrouwde nummer 'gewoon' onderbrengen bij Belfabriek. Neem contact op met ons hiervoor via 0800-77 899.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: