De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588
Een telefoonnummer aanvragen in Duitsland, hoe werkt dat? (image)

Een telefoonnummer aanvragen in Duitsland, hoe werkt dat?

Gepubliceerd in Internationale nummers kennisbank

Steeds meer Belgische ondernemers begeven zich op de Duitse markt. Deze is enorm groot, heeft veel potentieel en is goed te beleveren via alle vervoerders. Vertaal je website naar het Duits en zorg voor een Duits telefoonnummer !

In een eerder artikel hebben wij het al eens gehad over hoe je succesvol zaken kunt doen op de Duitse markt. Eén van de dingen die daarvoor noodzakelijk is is natuurlijk een Duits telefoonnummer !

Maar hoe gaat dat nou eigenlijk je eigen Duitse telefoonnummer aanvragen? Wat zijn de eisen daarvoor, moet je ingeschreven staan in het Duitse handelsregister en wat komt er verder bij kijken?

Wij leggen het jou in dit artikel uit !

Welke Duits nummer soorten zijn er?

In Duitsland worden telefoonnummers net als in België uitgegeven door een overheidsinstantie. Bij ons is dat de BIPT, in Duitsland de Bundesnetzagentur.

Deze instantie bepaalt welke nummersoorten en welke nummers beschikbaar zijn, waar ze voor gebruikt mogen worden en aan welke eisen dat gebruik moet voldoen. Ook is de Bundesnetzagentur degene die de telefoonnummers toewijst.

Duitse 0800 nummers

Net als bij in België kent Duitsland ook 0800 nummers, nummers die gratis te bellen zijn. Een Duits 0800 telefoonnummer kun je eenvoudig en snel online vastleggen bij Belfabriek. Zo ben je lokaal bereikbaar voor je Duitse klanten en heb je direct een betrouwbare uitstraling: je hebt klantenservice hoog in het vaandel staan.

Nationale Duitse 032 nummers

In Duitsland worden 032-nummers gebruikt als niet-regio-gebonden zakelijke nummers.
Een 032 nummer wordt vaak gekozen omdat deze nummers net als de Belgische 078-nummers, nationale nummers zijn en niet aan een stad of regio gebonden zijn.

Bellen naar deze nummers kost net zoveel als bellen naar een gewoon nummer zoals Berlijn voor je Duitse klanten.

Wil je een betrouwbare uitstraling en heb je een Duits telefoonnummer nodig dan heeft deze 032 reeks vaak de voorkeur. Het is eigenlijk het ideale Duitse nummer waarmee je heel Duitsland kan bedienen.

Lokale nummers

Behalve nationale- en gratis telefoonnummers in Duitsland kun je bij de Belfabriek ook lokale nummers in alle grote steden in Duitsland registreren. Zo kun je bij ons terecht voor een telefoonnummer in Aken (0241), Berlijn (030), Dortmund (0231), Essen (0201), Frankfurt (069), Hamburg (040), Keulen (0221), Koblenz (0261), Leipzig (0341), Mannheim (0621), München (089), Neurenberg (0911) en Stuttgart (0711).

Je hebt wel een vestigingsadres nodig in deze stad zelf. Een virtueel nummer in een stad mag niet van de Bundesnetzagentur en daar wordt ook op gecontroleerd. Wil je Duitsland bedienen vanuit België, dan behoort een lokaal Duits telefoonnummer in een stad niet tot de mogelijkheden, we raden je dan aan om een nationaal nummer te nemen.

Heb je wel een vestigingsadres binnen Duitsland dan kunnen wij uiteraard wel voor deze Duitse telefoonnummers zorgen.

Wie kan een nummer in Duitsland registreren

Een Duits telefoonnummer aanvragen is vrij eenvoudig. Alle genoemde nummersoorten kunnen door bedrijven worden aangevraagd. Voor een lokaal nummer moet je dus wel over een adres in de gevraagde stad beschikken.

Conclusie

We hopen dat je na het lezen van dit artikel het antwoord weet op de vraag hoe telefoonnummer Duitsland aanvragen !

Belangrijk voor jou is om te weten dat wij veel Belgische bedrijven reeds hebben geholpen aan een telefoonnummer in Duitsland. Wij hebben dan ook eigen telecom apparatuur met links naar Frankfurt, het telecom knooppunt van Duitsland en zijn ook in Duitsland actief en zelf geregistreerd als operator.

Zo weet je zeker dat als je een nummer neemt bij ons in Duitsland het ook perfect geregeld is en je direct zaken doet met de telefoonmaatschappij.

Hoe je telefoonnummer Duitsland aanvragen

Op de Duitse telefoonnummers aanvragen pagina vind je een lijst van beschikbare Duitse telefoonnummers. Heb je een nummer in Duitsland nodig en zie je een mooi nummer in de lijst? Dan kun je deze direct activeren en doorschakelen naar je Belgische nummer.
Deze is binnen 2 dagen actief.

Een Smart Phone Nummer krijgen in Duitsland

  • Nu activeren! - Begin met het ontvangen van gesprekken in 3 minuten

  • Overal gesprekken beantwoorden

  • Geen setupkosten

  • Op elk moment annuleren

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: