Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Goedkope telefooncentrale: hoe vindt je de beste deal?

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Het is voor veel bedrijven lucratief om over te stappen op een VOIP telefooncentrale. Hiermee bel je rechtstreeks vanuit de cloud wat de meeste ondernemingen meer mogelijkheden geeft dan de klassieke telefooncentrale. Mocht je van plan zijn over te stappen op een VOIP aansluiting dan komen daar echter wel wat dingen bij kijken.

Om ervoor te zorgen dat je een zo goed mogelijke deal sluit, moet je over een aantal zaken goed nadenken. Want wanneer je een overeenkomst aangaat met de verkeerde voorwaarden kan dit later flink vervelend zijn. Kleine en middelgrote bedrijven groeien vaak snel, daarom is het belangrijk een VOIP telefooncentrale te kiezen die zonder veel problemen met je mee kan groeien. Waar het uiteindelijk om draait is meer flexibiliteit en schaalbaarheid, met nog een aantal andere zaken die je met behulp van VOIP telefonie kunt bereiken.

Hoe kun je de beste deal vinden?

Een groot nadeel van veel partijen die VOIP telefonie aanbieden, is dat het er mooier uitziet dan het uiteindelijk is. Helaas zijn er veel extra functies waarvoor je naderhand extra zal moeten betalen. Denk hierbij aan zaken als een keuzemenu, het automatisch doorschakelen van gesprekken of uitbreiding van het aantal nummers. Wanneer je voor al deze zaken steeds extra moet betalen wordt dat na verloop van tijd aardig vervelend.

In dat geval is Belfabriek een ideale partner. Omdat je hier voor een pakket kiest waar alles bij is inbegrepen, kom je later niet voor allerlei verrassingen te staan. Er komen geen extra kosten bij voor allerlei aanvullende functies waardoor je later veel duurder uit blijkt te zijn. Bovendien is het makkelijk wanneer je groeit en dus later alsnog moet uitbreiden.

Maak de juiste keuze voor VOIP telefonie 

Om de juiste keuze te maken voor een goede VOIP telefooncentrale is het vooral van belang dat je precies weet wat je nodig hebt. Uiteindelijk wil je natuurlijk vooral goedkoper bellen. Daarnaast is het de bedoeling dat je makkelijk nummers toe kunt voegen als dit nodig is, snel kunt doorschakelen naar andere toestellen en weinig kosten hebt als je bijvoorbeeld veel naar het buitenland belt.

Daarom moet je dus goed in kaart brengen hoe je een VOIP telefooncentrale precies gaat gebruiken. Daarna weet je immers precies waar je naar op zoek bent en welke functies er allemaal belangrijk zijn. Met deze informatie in het achterhoofd wordt het stukken makkelijker om een zo goedkoop mogelijke VOIP centrale te kopen.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: