De 078/0800/lokale telefoonnummer maatschappij van België

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227
Intl:🌍 +31(0)85 400 5588

Zakelijk telefoonnummer op mobiel [How to]

Gepubliceerd in Telefoonnummers

Als ambitieuze zakelijke ondernemer is het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn.

Je website is online en je wilt geen gesprekken missen. Daarom is het handig om flexibel bereikbaar te zijn onder 1 zakelijk nummer.

Een mobiel telefoonnummer wat aan je mobiele telefoon gekoppeld zit is niet handig om te gebruiken als zakelijk telefoonnummer voor je bedrijf op de website, folder of andere reclame uitingen.

Enkele nadelen van het gebruik van je mobiele nummer als zakelijke nummer:

  • je moet altijd bereikbaar blijven om de telefoon op te nemen, of je moet de mobiele telefoon achterlaten bij iemand anders om deze op te nemen voor je

  • je kan niet gebruik maken van een welkomstmelding of een keuzemenu

  • als je wisselt van mobiele telefoon en je wilt daarbij een nieuw mobiel abonnement kan je niet makkelijk een nieuw nummer nemen, want je oude mobiele telefoonnummer staat overal op de reclame

  • als iemand je belt op je mobiele telefoonnummer dan moet je wel opnemen, anders beland de beller in de voicemail of hangt deze misschien op zonder in te spreken.

  • je kan niet eenvoudig telefoongesprekken opnemen

Je kan ook nooit op deze manier eens op vakantie of zelf rustig werken. Of op klantenbezoek gaan. Het is niet schaalbaar want wat doe je als je steeds meer klanten en telefoontjes krijgt?

Op het moment dat je meer telefoontjes krijgt dan zie je pas hoe handig 1 vast zakelijk nummer is. En: hoe eerder je een vast telefoonnummer voor je bedrijf activeert en gebruikt, hoe beter het is!

Je bent dan altijd flexibel zakelijk bereikbaar. Met vast op mobiel. Je hoeft niet meer op een later tijdstip je telefoonnummer te veranderen op je reclame materiaal.

Stel online in wie op welk moment telefoontjes kan beantwoorden en wij schakelen de binnenkomende gesprekken door naar het vaste telefoonnummer van je collega of meerdere mobiele telefoonnummers.

We kunnen de gesprekken ook verdelen over meerdere telefoons zodat iedereen evenveel telefoonoproepen krijgt doorgeschakeld of op een manier dat 1 iemand altijd als eerste gebeld wordt. We maken jouw bedrijf optimaal bereikbaar met een perfecte zakelijke uitstraling.

Je nummer op je mobiel kan je puur voor privé telefoongesprekken gebruiken.
Wij schakelen ook door naar dit mobiele nummer, maar dat weet de zakelijke beller niet.

En omdat je zakelijke nummer een virtueel telefoonnummer is ben je altijd vrij om deze naar een ander mobiel nummer of vast nummer door te schakelen.

Als er iemand naar je zakelijke nummer belt laten wij (als je dat wilt) een korte piep horen. Dit hoort de beller niet. Maar zo weet jij dat er zakelijk gebeld wordt. En kan je begroeten met je bedrijfsnaam.

Met 1 virtueel hoofdnummer kan je naar een onbeperkt aantal gebruikers doorschakelen. Op deze vorm van zakelijke telefonie zit dan ook geen limiet. Er zijn als voorbeeld ook gemeentes die op deze wijze eenvoudig en snel een noodnummer inrichten. En grote bedrijven die een dedicated salesnummer op deze manier inrichten.

Onze oplossing met virtuele telefoonnummers is dan ook veel handiger voor veel toepassingen dan ouderwetse kantoortelefonie waarbij je gebonden bent aan een vaste kantoorlocatie met een vast nummer.

Goed voor jou om te weten is dat wij gesprekken doorschakelen via onze eigen interconnectie met het gsm netwerk.

Je hoeft dus geen app te downloaden om telefoongesprekken te ontvangen. Dit is belangrijk want bij telefonie oplossingen die een app vereisen komen telefoongesprekken niet altijd binnen. De app is niet actief of in slaapstand, en dan komen telefoongesprekken niet binnen.

Let daar op als kwaliteit voor jou belangrijk is. Je hebt zelf lange tijd niet in de gaten dat je gesprekken mist, totdat iemand je gaat emailen en zegt dat je telefonisch niet bereikbaar bent !

Kies daarom voor een technische perfecte oplossing zoals Belfabriek die voor jou het vaste nummer opzet. Dan heb je een perfect zakelijk telefoonnummer voor op je mobiel of voor je vaste telefonie.

Het nummer blijft een vast nummer van jou wat jouw bedrijf overal bereikbaar maakt.

Alle telefoonnummers komen met verschillende extra functies die gratis zijn inbegrepen. Deze functies helpen mee aan het klantgericht afhandelen van het telefoonverkeer en maken dat je overal bereikbaar bent. Hierbij kan je denken aan een welkomstboodschap of melding met hierin bijvoorbeeld de openingstijden of andere belangrijke informatie.

Daarnaast is het mogelijk om telefoongesprekken op te nemen op dit vaste nummer. Deze opnames worden als geluidsbestand verzonden naar jouw e-mailadres.

Tot slot is het mogelijk om de beltonen voor zakelijk en privé afzonderlijk van elkaar in te stellen. Hierdoor is direct te horen bij vast op mobiel of een binnenkomend gesprek zakelijk of privé is. 

Begin vandaag met je vaste nummer door je eigen 078 nummer te registeren !

Veelgestelde vragen:

Ik ben pas begonnen met mijn bedrijf en adverteer nu met mijn mobiele telefoonnummer. Hoe kan ik dit beter inrichten?

Je kan het beste zo snel mogelijk je eigen zakelijke nummer activeren en deze doorschakelen naar je mobiele telefoonnummer. Je hebt dan een apart, eigen vaste nummer wat je altijd flexibel kunt doorschakelen. Dit nummer kan je overal adverteren en blijft altijd aan je bedrijf verbonden.

Hoeveel gebruikers kan ik bereikbaar maken via dit zakelijke nummer?

Onze oplossing werkt met een oneindig aantal gebruikers. Er zijn gemeentes die op deze manier een instant callcenter inrichten met 30 gebruikers. Je hoeft dus niet bang te zijn dat dit een budget en/of beperkte telefonie oplossing is. Dit is een volwaardige, professionele oplossing voor de zakelijke markt.

Blijft het nummer van mijn bedrijf?

Ja het nummer is een vast nummer en is geschikt voor elke vorm van vaste telefonie en de dienst vast op mobiel. Je kan altijd switchen en veranderen, het blijft hetzelfde zakelijke nummer.

Kan ik ook zien wie mijn zakelijke nummer gebeld heeft?

In onze online portal kan je exact zien wie jou heeft gebeld en op welk tijdstip en hoe lang. Alle bellers zie je in 1 helder overzicht.

Activeer Direct een Demo Telefoonnummer.
Maak Je Telefoonteam.
En Ontvang Gesprekken binnen 10 Minuten!

Geen Betaalgegevens nodig - Geen Verplichtingen.

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: