Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Wat is het landnummer van Singapore?

Gepubliceerd in Internationale nummers kennisbank

Veel internationale organisaties en bedrijven hebben een zetel in Singapore.

Zaken doen in Singapore biedt tal van voordelen voor internationale ondernemers en bedrijven, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor investeringen en handel. De strategische locatie in het hart van Zuidoost-Azië maakt Singapore tot een belangrijk knooppunt voor handel en connectiviteit, met uitstekende toegang tot snelgroeiende markten in de regio. Singapore wordt gekenmerkt door een stabiele politieke omgeving, solide wet- en regelgeving en een transparante rechtsstaat, wat bijdraagt aan een gunstig ondernemingsklimaat. Bovendien behoort het land tot de meest concurrerende economieën ter wereld, met een hoogopgeleide beroepsbevolking, geavanceerde infrastructuur en sterke overheidssteun voor innovatie en technologische ontwikkeling. Singapore biedt aantrekkelijke belastingvoordelen, zoals lage vennootschapsbelastingtarieven en talrijke belastingverdragen, die buitenlandse investeerders aanspreken.

Wanneer je als bedrijf zaken doet met bedrijven of consumenten in Singapore is het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor jouw Singapore klanten.

Wij zijn in Singapore geregistreerd als telecom operator. En kunnen jou daarom snel en goed van een Singapore telefoonnummer voorzien.

Wat is de landcode van Singapore?

De landcode van Singapore is +65. Zie je +65 voor een telefoonnummer staan dan is dit een Singapore telefoonnummer. Als je zelf naar Singapore wilt bellen kies dan +65 of 0065 voor het telefoonnummer.

Wat zijn Singapore mobiele nummers?

In Singapore beginnen mobiele telefoonnummers in de regel met een 8.

Nuttige Singapore telefoonnummers

Telefoonnummers die handig zijn in Singapore:

Ambulance en brandweer: 995
Ambulance (niet noodgevallen): 1777
Politie: 999
Verkeerpolitie: 6547 0000
Politie SMS (wanneer bellen niet mogelijk is): 71999

Veelgestelde vragen:

Wij hebben een Singapore nummer doorgaans binnen 1 werkdag actief voor jou. Je kan deze dan direct gebruiken en wij schakelen binnenkomende telefoongesprekken door naar je huidige vaste of mobiele telefoons in elk land binnen Europa.

Een telefoonnummer inSingapore is ook vanuit het buitenland bereikbaar als je het landnummer +65 voor het nummer invoert.

Als Singapore klanten jou bellen op jouw Singapore nummer dan laten wij jou een korte pieptoon horen (deze hoort de beller niet) of we spelen een melding af zodat jij weet hoe jij de telefoon moet beantwoorden.

Je kan een Singapore nummer direct bij ons online aanvragen. Wij hebben deze doorgaans binnen 1 werkdag voor jou actief. Wij zijn officieel in Singapore als telecom operator geregistreerd om jou de beste service en kwaliteit te leveren. We kunnen gesprekken naar je mobiel nummer doorschakelen of naar je kantoor in elk land binnen Europa.

Belfabriek Telefoon Systeem

Het meest uitgebreide telefoonsysteem wat er is. Vanuit de cloud. Werkt met al je toestellen: vast, mobiel, thuis of op de zaak.

system-hard-phone-thumb

Bureautoestel

Een voorgeconfigureerd toestel voor een plug'n'play ervaring

system-soft-phone-thumb

Softphone

Beantwoord gesprekken en bel uit vanaf je bestaande mobiele telefoon of computer

system-web-interface-thumb

Webinterface

Beheer alle nummers en aansluitingen online

system-mobile-apps-thumb

Mobiele apps

Zet jezelf op beschikbaar of niet beschikbaar om telefoongesprekken te ontvangen

Vast Nummer op Mobiel

Je gesprekken rechtstreeks op je mobiele telefoon

Probeer vrijblijvend

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: