Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren
   Bel ons gratis:
   0800-235 3227
   0800-77 899

   Bestel vandaag nog uw zakelijke VOIP telefoonsysteem

   Werkt op al uw werkplekken en devices - thuis en op kantoor.

   Start nu uw telefoonsysteem met een van deze beschikbare nummers

   testArticleImage

   Op zoek naar een nieuwe telefooncentrale? Over vijf minuten niet meer!

   Vijf minuten. Dat is ongeveer de leestijd van dit artikel. En wat ons betreft is dat lang genoeg om uw speurtocht naar een nieuwe telefooncentrale te beëindigen. Wilt u graag wat extra tijd besparen? Dan geven we de conclusie meteen weg: ons Interactive Voice Response (IVR) platform is de meest geavanceerde telefooncentrale die er bestaat. En kost minder dan alles wat u op het oog had

   Toch nog aan het lezen? Dan lichten we toe wat we bedoelen. Het eerste wat u dient te weten is dat een IVR een virtuele telefooncentrale is. Geen fysieke doos dus, maar een cloud dienst. Daar kunt u een eigen belplan voor maken met alle netwerken en toestellen die u wilt. Veranderen uw wensen, dan past de IVR zich aan. Zonder dat u interfaces of tools hoeft te implementeren. En zonder ingewikkelde schakelingen te (laten) bouwen. Er zijn ook geen technische beperkingen. Waar traditionele telefooncentrales vaak onverwacht niet thuis geven – een voorbeeld: achter keuzemenu 1 kan geen keuzemenu 2 worden gerealiseerd – doet de IVR exact wat u wilt. Schaalbaar tot in het oneindige.

   Mobiele integratie

   Een ander groot voordeel, is de mobiele integratie. Gesprekken kunnen dus ook naar mobiele nummers worden doorgeschakeld. Bijvoorbeeld naar thuiswerkers. Bovendien kan dit allemaal flexibel worden ingeregeld. Wilt u gesprekken op maandag naar medewerker X doorzetten en op dinsdag naar collega Y? Geen probleem. Wilt u bellers buiten kantoortijd zelf op uw mobiel te woord staan? Ook geen issue.

   Een ander groot voordeel is de mobiele integratie. Oproepen kunnen dus ook worden doorgeschakeld naar mobiele telefoonnummers. Voor thuiswerkers, bijvoorbeeld. Bovendien kan dit alles flexibel worden ingesteld. Wilt u oproepen doorschakelen naar werknemer X op maandag en naar collega Y op dinsdag? Geen probleem. Wilt u buiten kantooruren met uw mobiele telefoon praten? Ook geen probleem.

   Begin Hier

   Heeft u een mooi nummer gevonden?

   Dan regelen wij graag uw telefooncentrale. Vul uw gegevens in en wij verzorgen kosteloos en vrijblijvend een testnummer. Bevalt dat? Dan richten we dat in zoals u wilt. Binnen twee werkdagen.

   Tot over vijf minuten!

   Beoordelingen door klanten

   waardering::
   8/10
   beoordelingen:
   78
   beveelt dit bedrijf aan::
   97%

   Meest complete pakket aan functies

   Wij vinden dit belangrijke functies, die standaard bij een nummer horen. Bij ons zijn ze daarom allemaal inbegrepen bij uw vaste abonnementsbedrag:

   Andere aanbieders van 0800 en 078-nummers rekenen allerlei extra kosten. U betaalt daar bijvoorbeeld extra voor een ingesproken welkomsttekst, een keuzemenu, een wachtrij, en het kunnen inspreken van een bericht. Ieder van die functies kan daar zomaar 10 tot 75 euro per maand extra kosten.

   FunctiesBelfabriekAndere Aanbieder
   BelfilterGratisExtra kosten
   Centraal nummer filialenGratisExtra kosten
   Digitaal antwoord apparaatGratisExtra kosten
   Direct doorverbindenGratisExtra kosten
   Eindbestemmingen wijzigenGratisExtra kosten
   Fax naar emailGratisExtra kosten
   KeuzemenuGratisExtra kosten
   Nationaal en internationaal routerenGratisExtra kosten
   Piekverkeer opvangGratisExtra kosten
   SMS-klapperGratisExtra kosten
   StatistiekenGratisExtra kosten
   Statistieken per e-mailGratisExtra kosten
   VIP whitelistGratisExtra kosten
   VooraankonigingstoonGratisExtra kosten
   WachtrijGratisExtra kosten
   WebhookGratisExtra kosten
   WelkomstmeldingGratisExtra kosten
   Call recordingGratis & uniekExtra kosten
   Maatwerk telefonieGratis & uniekExtra kosten
   Virtual callcenterGratis & uniekExtra kosten
   Totale abonnementskosten / maand45 €€75 tot €150
   Alle bedragen zijn exclusief 21% btw