Direct online uw eigen 0800 of 078 nummers registreren

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

vaste telefoon koppelen aan mobiel

Gepubliceerd in Servicenummers artikelen

De vaste telefoon koppelen aan mobiele apparaten kan met zakelijke telefonie van de Belfabriek

Zakelijke telefonie is iets dat alle bedrijven goed geregeld willen hebben. Gedoe met 04 nummers is iets dat niet professioneel overkomt en waar niemand op zit te wachten. Ten tijde van de corona crisis is het thuiswerken behoorlijk in populariteit toegenomen en is het belangrijker dan ooit dat zowel de ondernemer, het management en de medewerkers vanuit huis de bedrijfstelefoon kunnen bedienen. Het koppelen van de vaste telefoon aan de mobiele apparaten is dan ook essentieel. Belfabriek biedt tal van oplossingen voor zakelijke telefonie, waarbij er gebruik gemaakt wordt van een Voice over IP opzet. Met Voice over IP is er geen vaste telefooncentrale meer nodig en kan u al uw zakelijke telefoonverkeer zeer eenvoudig koppelen aan uw mobiele apparaat en dat van uw personeel. Met de gebruiksvriendelijke app voor zowel iOS en Android heeft u bovendien altijd een goed overzicht van al het zakelijke telefoonverkeer.

Buitenlandse bedrijven hebben behoefte aan een goede zakelijke telefoon constructie

Er zijn tal van Belgische ondernemers die in het buitenland actief zijn of in de Belgische markt opereren vanuit het buitenland. Met een oplossing voor zakelijke telefonie van de Belfabriek is het geen enkel probleem om een Belgisch nummer door te schakelen naar een mobiel apparaat met een buitenlands nummer. Ook wanneer u in het buitenland een markt heeft die vanuit België bediend wordt, is het erg goed mogelijk om het buitenlandse zakelijke telefoonnummer te koppelen aan de Belgische mobiele telefoons. Het komt ook regelmatig voor dat er callcenters in het buitenland gevestigd zijn, waarvoor dit uiteraard ook een zeer geschikte oplossing is.

Altijd inzicht in de prestaties van al het telefoonverkeer met de Belfabriek applicatie

De Belfabriek applicatie voor Android en iOS geeft ondernemers en managers de mogelijkheid om de prestaties van de cloud telefooncentrale op elk moment van de dag in te kunnen zien. Wachttijden, gemiddelde gespreksduur en andere belangrijke zogenaamde key performance indicators, zijn zichtbaar in een oogopslag en maken het mogelijk voor u als ondernemer om de personeelsbezetting nog beter af te stemmen op de piekdruktes op de telefoonlijnen. Om ervoor te zorgen dat geen enkel gesprek als een verrassing komt, is er een optie waarmee er een specifieke beltoon klinkt indien er een zakelijk gesprek binnenkomt op het mobiele apparaat. Dit zorgt ervoor dat eventueel binnenkomende privégesprekken die op hetzelfde apparaat binnenkomen niet verward worden met zakelijk telefoonverkeer.

Gerelateerde artikelen:

Belfabriek telefooncentrale app genomineerd voor KvK innovatie top 100 (image)