Direct online je eigen 0800/078 en lokale nummers registreren !

België:0800-77 899
Nederland:0800-235 3227

Hoe wijzig ik een eindbestemming?

Nadat u ingelogd bent op de applicatie, ziet u een overzicht van uw servicenummers. Selecteer het nummer waarvan u de eindbestemming wilt wijzigen. Wanneer u meerdere extensies gebruikt ziet u deze op het volgende scherm.

U ziet nu een scherm dat hier op lijkt:

Beschikbare eindbestemmingen in de Belfabriek app

Kies hier de extensie waarvan u de eindebestemming wilt wijzigen door eenvoudig op de extensie naam te klikken.

De wijziging wordt direct uitgevoerd en u ontvangt een bevestiging zodra de wijziging compleet is. Vanaf dat moment worden alle binnenkomende gesprekken naar de nieuwe eindbestemming doorverbonden.

Eindbestemmingen worden realtime aangepast

Tevreden Belfabriek telefonie klanten: